( (

Havsa'da aranan terör örgütü üyesi yakalandı

24.05.2024 - 09:45, Güncelleme: 24.05.2024 - 09:45
 

Havsa'da aranan terör örgütü üyesi yakalandı

Edirne İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Timleri ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, Havsa'da terör örgütü propagandası yapmak suçundan aranan bir şahsı yakaladı.Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) -Ekipler, Köseömer köyünde hakkında "Terör Örgütü Propagandası Yapmak" suçundan (17) açık dosya kaydı ve yurt dışı çıkış yasağı bulunan bir Türk şahsı takip etmeye başladı. Şahıs, yasadışı yollardan yurtdışına kaçmaya teşebbüs ederken yakalandı. Yakalanan şahıs, işlemlerin tamamlanmasının ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine sevk edildi

Edirne İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Timleri ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, Havsa'da terör örgütü propagandası yapmak suçundan aranan bir şahsı yakaladı.

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) -Ekipler, Köseömer köyünde hakkında "Terör Örgütü Propagandası Yapmak" suçundan (17) açık dosya kaydı ve yurt dışı çıkış yasağı bulunan bir Türk şahsı takip etmeye başladı. Şahıs, yasadışı yollardan yurtdışına kaçmaya teşebbüs ederken yakalandı.

Yakalanan şahıs, işlemlerin tamamlanmasının ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine sevk edildi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (