( (

Hasan Ekici’den 1 Mayıs Mesajı

Gündem 30.04.2021 - 15:35, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Hasan Ekici’den 1 Mayıs Mesajı

Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla tüm emekçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü kutladı.
Başkan Ekici, 1 Mayıs mesajında şu ifadelere yer verdi: 2020 yılında olduğu gibi 2021 yılında da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma gününü salgın sebebiyle geçmişte yaşanan 10 binlerin katıldığı mitingler yapılamayacak. Ekonomik kriz ve üzerine gelen Covid-19 salgınıyla hepimiz zor günler geçiriyoruz: işçiye emekçiye tedbir yok, aşı yok! İş yok, gelir güvencesi yok! Tüm çalışanlarımızın derhal aşılanması, salgınla mücadelede şirketlerin çıkarlarının, siyasi hesapların değil, halk sağlığının esas alınması, İşten çıkarma yasağının tüm istisnalarının kaldırılması, milyonlarca işçinin haksız-hukuksuz biçimde işten atılmasına yol açan Kod-29 zulmüne ve ücretsiz izin dayatmasına son verilmesi, tüm işçilerin en az asgari ücret kadar Kısa Çalışma Ödeneği alabilmesi, İşsizlik Sigortası Fonu’ndan işverenlere yapılan destek ve teşviklerin durdurulması, işçinin fonunun sadece  işçilere tahsis edilmesi, Pandemi süresince asgari ücretin vergi ve kesintilerden muaf tutulması temennisi ile Haksızlıkların, eşitsizliklerin, adaletsizliklerin ve ezilmenin olmadığı, emeğin sömürülmediği, aydınlık, eşit ve güzel bir Dünya ve Türkiye için göreceğimiz günlerin Gelecek’ te gelmesi dileğiyle bütün emekçi kardeşlerimizin alın teri ve emeğin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü´nü kutlar sağlıklı günler dilerim"
Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla tüm emekçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü kutladı.

Başkan Ekici, 1 Mayıs mesajında şu ifadelere yer verdi:

2020 yılında olduğu gibi 2021 yılında da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma gününü salgın sebebiyle geçmişte yaşanan 10 binlerin katıldığı mitingler yapılamayacak. Ekonomik kriz ve üzerine gelen Covid-19 salgınıyla hepimiz zor günler geçiriyoruz: işçiye emekçiye tedbir yok, aşı yok! İş yok, gelir güvencesi yok!

Tüm çalışanlarımızın derhal aşılanması, salgınla mücadelede şirketlerin çıkarlarının, siyasi hesapların değil, halk sağlığının esas alınması, İşten çıkarma yasağının tüm istisnalarının kaldırılması, milyonlarca işçinin haksız-hukuksuz biçimde işten atılmasına yol açan Kod-29 zulmüne ve ücretsiz izin dayatmasına son verilmesi, tüm işçilerin en az asgari ücret kadar Kısa Çalışma Ödeneği alabilmesi, İşsizlik Sigortası Fonu’ndan işverenlere yapılan destek ve teşviklerin durdurulması, işçinin fonunun sadece  işçilere tahsis edilmesi, Pandemi süresince asgari ücretin vergi ve kesintilerden muaf tutulması temennisi ile Haksızlıkların, eşitsizliklerin, adaletsizliklerin ve ezilmenin olmadığı, emeğin sömürülmediği, aydınlık, eşit ve güzel bir Dünya ve Türkiye için göreceğimiz günlerin Gelecek’ te gelmesi dileğiyle bütün emekçi kardeşlerimizin alın teri ve emeğin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü´nü kutlar sağlıklı günler dilerim"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (