( (

Güçlü ailesinin acı günü

Yaşam (Haber Merkezi) - | 09.06.2024 - 18:50, Güncelleme: 10.06.2024 - 11:59
 

Güçlü ailesinin acı günü

Konya Aydınlar Ocağı Başkanı Dr. Mustafa Güçlü, 22. Dönem Konya Milletvekili ve 58 ve 59. Dönem Tarım ve Köy İşleri Bakanı Prof. Dr. Sami Güçlü ve Nevzat Güçlü’nün anneleri Esmahan Güçlü vefat etti.
Bir süredir rahatsız olan ve Cuma günü akşam saatlerinde hayatını kaybeden merhume Esmahan Güçlü Cumartesi günü öğle namazını müteakiben Musalla mezarlığında kılınan cenaze namazının ardından defnedildi. Cenaze merasimine AK Parti İl Başkanı Hasan Angı, Türkiye Yazarlar Birliği Konya Şubesi Başkanı Ahmet Köseoğlu, İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Mehmet İncili ve Aydınlar Ocağı Başkan yardımcısı Mustafa Sinan Ümit ‘in yanı sıra Konya eğitim, kültür, sağlık ve siyaset camiasından çok sayıda katılım oldu. Merhume Esmahan Güçlü’ye Allah’tan rahmet, Güçlü ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.
Konya Aydınlar Ocağı Başkanı Dr. Mustafa Güçlü, 22. Dönem Konya Milletvekili ve 58 ve 59. Dönem Tarım ve Köy İşleri Bakanı Prof. Dr. Sami Güçlü ve Nevzat Güçlü’nün anneleri Esmahan Güçlü vefat etti.

Bir süredir rahatsız olan ve Cuma günü akşam saatlerinde hayatını kaybeden merhume Esmahan Güçlü Cumartesi günü öğle namazını müteakiben Musalla mezarlığında kılınan cenaze namazının ardından defnedildi.

Cenaze merasimine AK Parti İl Başkanı Hasan Angı, Türkiye Yazarlar Birliği Konya Şubesi Başkanı Ahmet Köseoğlu, İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Mehmet İncili ve Aydınlar Ocağı Başkan yardımcısı Mustafa Sinan Ümit ‘in yanı sıra Konya eğitim, kültür, sağlık ve siyaset camiasından çok sayıda katılım oldu.

Merhume Esmahan Güçlü’ye Allah’tan rahmet, Güçlü ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Konya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (