( (

Gönül Gözü Derneği'nden Saadet Konya'ya Ziyaret

Bölge 15.03.2021 - 13:36, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Gönül Gözü Derneği'nden Saadet Konya'ya Ziyaret

Gönül Gözü Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Devriş Ahmet Şahin,Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin Saydamı makamında ziyaret ederek dernek çalışmaları ve engelli sorunlarına yönelık bilgi verdi.
Ziyarette konuşan Gönül Gözü Derneği Genel Başkanı Devriş Ahmet Şahin,dernek olarak 10 yıldır Konya ve ilçelerinde engellilere yönelik yardım faaliyetleri,engellilerin topluma entegre olması ve engelli sorunlarına yönelik etkin faaliyet sürdürdüklerini belirtti. Dernekçiliğin son zamanlarda itibar kayıbına uğradığınıda dile getiren Şahin,sözde yardım ve engelli derneklerinin kapı kapı gezerek    engelliler ve ihtiyaç sahipleri adına yardım toplaması ve özellikle pandemı döneminde sıkça rastladığımız dernek adı altında eğlence merkezlerinin işletilmesinin toplumdaki dernek imajına kötü bir örnek olduğunu söyledi.Bu nedenle derneklerin iktisadi ve ticari işletme kurmalarına ve özellikle yardım ve engelli derneği kurulması için özel bir statü geliştirilmesi gerektiğini ifade etti. Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek,Saadet Partisi olarak geçtiğimiz engelliler gününde Türkiye'nin Engelli karnesini çıkardık.Engelli bireylerin topluma entegre olması ve engellerinin kaldırılarak normal bıreyler gibi bir hayat sürmesi devlet ve millet olarak hepimizin ortak görevidir dedi. Parti olarak Engellilere yönelik özel bir birimimiz var,Engellilerin sorunlarının çözülmesi,engelli istihdamının sağlanması ve engelli dostu projelere destek verilmesi  gibi bu konuya yönelik yapmış olduğumuz çalışmaları kamoyu ile paylastık ve bizim iktidarımızda gerçekleştireceğiz dedi. Ziyaret Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam'ın Milli Görüş Lideri Prof.Dr. Necmettin Erbakan'ın Davam adlı eserini Başkan Şahin'e takdim etmesi ile sona erdi
Gönül Gözü Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Devriş Ahmet Şahin,Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin Saydamı makamında ziyaret ederek dernek çalışmaları ve engelli sorunlarına yönelık bilgi verdi.

Ziyarette konuşan Gönül Gözü Derneği Genel Başkanı Devriş Ahmet Şahin,dernek olarak 10 yıldır Konya ve ilçelerinde engellilere yönelik yardım faaliyetleri,engellilerin topluma entegre olması ve engelli sorunlarına yönelik etkin faaliyet sürdürdüklerini belirtti.

Dernekçiliğin son zamanlarda itibar kayıbına uğradığınıda dile getiren Şahin,sözde yardım ve engelli derneklerinin kapı kapı gezerek    engelliler ve ihtiyaç sahipleri adına yardım toplaması ve özellikle pandemı döneminde sıkça rastladığımız dernek adı altında eğlence merkezlerinin işletilmesinin toplumdaki dernek imajına kötü bir örnek olduğunu söyledi.Bu nedenle derneklerin iktisadi ve ticari işletme kurmalarına ve özellikle yardım ve engelli derneği kurulması için özel bir statü geliştirilmesi gerektiğini ifade etti.

Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek,Saadet Partisi olarak geçtiğimiz engelliler gününde Türkiye'nin Engelli karnesini çıkardık.Engelli bireylerin topluma entegre olması ve engellerinin kaldırılarak normal bıreyler gibi bir hayat sürmesi devlet ve millet olarak hepimizin ortak görevidir dedi.

Parti olarak Engellilere yönelik özel bir birimimiz var,Engellilerin sorunlarının çözülmesi,engelli istihdamının sağlanması ve engelli dostu projelere destek verilmesi  gibi bu konuya yönelik yapmış olduğumuz çalışmaları kamoyu ile paylastık ve bizim iktidarımızda gerçekleştireceğiz dedi.

Ziyaret Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam'ın Milli Görüş Lideri Prof.Dr. Necmettin Erbakan'ın Davam adlı eserini Başkan Şahin'e takdim etmesi ile sona erdi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (