( (

Gemilerimiz Beyrut'tan ayrıldı

10.10.2024 - 12:24, Güncelleme: 10.10.2024 - 12:24
 

Gemilerimiz Beyrut'tan ayrıldı

İsrail’in saldırıları sonucu Lübnan’dan ayrılmak isteyen vatandaşlarımızı tahliye eden Deniz Kuvvetlerimize ait iki gemimiz, Mersin’e gelmek üzere Beyrut Limanı’ndan yola çıktı.ANKARA (İGFA) - Milli Savunma Bakanlığı'ndan alınan bilgiye göre  Beyrut'tan tahliyeyi gerçekleştiren TCG SANCAKTAR ve TCG BAYRAKTAR gemilerimize, iki adet fırkateyn ve iki adet karakol gemisi koruma sağlıyor. Gemilerin bu akşam saatlerinde Mersin Limanı’na varması bekleniyor. https://twitter.com/tcsavunma/status/1844291582171787436

İsrail’in saldırıları sonucu Lübnan’dan ayrılmak isteyen vatandaşlarımızı tahliye eden Deniz Kuvvetlerimize ait iki gemimiz, Mersin’e gelmek üzere Beyrut Limanı’ndan yola çıktı.

ANKARA (İGFA) - Milli Savunma Bakanlığı'ndan alınan bilgiye göre  Beyrut'tan tahliyeyi gerçekleştiren TCG SANCAKTAR ve TCG BAYRAKTAR gemilerimize, iki adet fırkateyn ve iki adet karakol gemisi koruma sağlıyor.

Gemilerin bu akşam saatlerinde Mersin Limanı’na varması bekleniyor.

https://twitter.com/tcsavunma/status/1844291582171787436

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (