( (

Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Ekici’den Ramazan Bayramı Mesajı

Gündem 12.05.2021 - 16:59, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Ekici’den Ramazan Bayramı Mesajı

Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici, Ramazan bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda İsrail zulmünü şiddetle kınadı.
Başkan Ekici mesajında “Karşılıklı saygı, sevgi ve hoşgörünün en yoğun olarak yaşandığı bir Ramazan Bayramına daha kavuşmuş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Rabbimize sonsuz hamd-ü senalar olsun.  Bayramlar insanlar arasındaki kardeşliğin, sevgi ve saygının perçinlendiği, birbirleriyle olan dargınlıklarını unutarak barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir. İlk Kıblemiz Mescidi Aksa’da yaşanan Filistinli Müslüman kardeşlerimize yapılan İsrail zulmünü şiddet ve nefret ile kınarken, Ramazan Bayramı'nın yurdumuza ve insanlığa sağlık, barış ve huzur dolu günler getirmesini diler, halkımızın mübarek Ramazan Bayramı'nı en içten dileklerimle kutlarım” dedi.
Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici, Ramazan bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda İsrail zulmünü şiddetle kınadı.

Başkan Ekici mesajında “Karşılıklı saygı, sevgi ve hoşgörünün en yoğun olarak yaşandığı bir Ramazan Bayramına daha kavuşmuş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Rabbimize sonsuz hamd-ü senalar olsun.  Bayramlar insanlar arasındaki kardeşliğin, sevgi ve saygının perçinlendiği, birbirleriyle olan dargınlıklarını unutarak barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir.

İlk Kıblemiz Mescidi Aksa’da yaşanan Filistinli Müslüman kardeşlerimize yapılan İsrail zulmünü şiddet ve nefret ile kınarken, Ramazan Bayramı'nın yurdumuza ve insanlığa sağlık, barış ve huzur dolu günler getirmesini diler, halkımızın mübarek Ramazan Bayramı'nı en içten dileklerimle kutlarım” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (