( (

Fatih Şahin Işık Yazarlar Birliği Başkanlığına Seçildi

Kültür Sanat 07.08.2020 - 18:10, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Fatih Şahin Işık Yazarlar Birliği Başkanlığına Seçildi

Yazarlar Birliği Derneği'nin geçtiğimiz günlerde gerçekleşen olağanüstü genel kurulunda dernek başkanlığına Eğitimci Şair Yazar Fatih Şahin Işık seçildi.
Başkan Işık yapmış olduğu konuşmada ;Dernek olarak Konya'da kültür,sanat ve edebiyat alanında yeni bir çığır açacağız.Genç yazarlarla beraber üreteceğimiz farklı projelerle  gençliğe okuma ve yazma sevgisini  aşılayıp genç yazarların yetişmesine ön ayak olacağız dedi.   Fatih Şahin IŞIK (1973 – ) Fatih Şahin IŞIK; 1973 yılında Konya/Ilgın’da doğdu. İlk, orta ve lise hayatını Ilgın Lisesinde tamamladı. 1996 yılında Atatürk Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünü bitirdi. 15 yıl sınıf öğretmenliği yaptıktan sonra alan değişikliği ile Türkçe Öğretmenliğine geçti. Evli ve 3 çocuk babasıdır. Semazeni Öldürmek / Ateşin Aşkı,  Mülteci Sevda, Kesik Çayır olmak üzere üçü de Konya’da geçen üç kitabı vardır. Ayrıca çocuk masallarına farklı bir yorum getiren 5 kitaptan oluşan “Cem ve Ceren Masallar Ülkesinde” adlı bir masal serisi vardır.Yazmış olduğu şiirler Şahbeyit mahlasını kullanmakta olup,ulusal ve uluslar arası birçok başarılı projeye imza atmıştır
Yazarlar Birliği Derneği'nin geçtiğimiz günlerde gerçekleşen olağanüstü genel kurulunda dernek başkanlığına Eğitimci Şair Yazar Fatih Şahin Işık seçildi.

Başkan Işık yapmış olduğu konuşmada ;Dernek olarak Konya'da kültür,sanat ve edebiyat alanında yeni bir çığır açacağız.Genç yazarlarla beraber üreteceğimiz farklı projelerle  gençliğe okuma ve yazma sevgisini  aşılayıp genç yazarların yetişmesine ön ayak olacağız dedi.

 

Fatih Şahin IŞIK (1973 – )

Fatih Şahin IŞIK; 1973 yılında Konya/Ilgın’da doğdu. İlk, orta ve lise hayatını Ilgın Lisesinde tamamladı. 1996 yılında Atatürk Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünü bitirdi. 15 yıl sınıf öğretmenliği yaptıktan sonra alan değişikliği ile Türkçe Öğretmenliğine geçti. Evli ve 3 çocuk babasıdır.

Semazeni Öldürmek / Ateşin Aşkı,  Mülteci Sevda, Kesik Çayır olmak üzere üçü de Konya’da geçen üç kitabı vardır. Ayrıca çocuk masallarına farklı bir yorum getiren 5 kitaptan oluşan “Cem ve Ceren Masallar Ülkesinde” adlı bir masal serisi vardır.Yazmış olduğu şiirler Şahbeyit mahlasını kullanmakta olup,ulusal ve uluslar arası birçok başarılı projeye imza atmıştır

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (