( (

EYT lilere Umut Işığı

Gündem 08.11.2019 - 20:42, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

EYT lilere Umut Işığı

Emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) için TBMM de araştırma komisyonu kuruluyor.
Emeklilikte yaşa takılanlar için Türkiye Büyük Millet Meclisinde araştırma komisyonu kurulmasına ilişkin olarak TBMM ye verilen teklif Ak Parti milletvekillerinin red oylarına karşı Muhalefet Milletvekillerinin oyları ile kabul edildi. Meclis oturumunda oylamaya geçildiği sırada iktidar Milletvekillerinin az olması munasebeti ile muhalefetin kabul oyları Emeklilikte yaşa takılanlar için araştırma komisyonu kurulmasına karar verilmiş oldu. Komisyon kurulması kararı Emeklilikte yaşa takılanlar için bir umut ışığı olduğu için sevinçle karşılandı.
Emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) için TBMM de araştırma komisyonu kuruluyor.

Emeklilikte yaşa takılanlar için Türkiye Büyük Millet Meclisinde araştırma komisyonu kurulmasına ilişkin olarak TBMM ye verilen teklif Ak Parti milletvekillerinin red oylarına karşı Muhalefet Milletvekillerinin oyları ile kabul edildi.

Meclis oturumunda oylamaya geçildiği sırada iktidar Milletvekillerinin az olması munasebeti ile muhalefetin kabul oyları Emeklilikte yaşa takılanlar için araştırma komisyonu kurulmasına karar verilmiş oldu.

Komisyon kurulması kararı Emeklilikte yaşa takılanlar için bir umut ışığı olduğu için sevinçle karşılandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (