( (

Esra Özmen Formuyla Göz Kamaştırdı.

Magazin (Haber Merkezi) - | 21.05.2024 - 15:34, Güncelleme: 21.05.2024 - 15:34
 

Esra Özmen Formuyla Göz Kamaştırdı.

Sevilen şarkıcı Esra Özmen, Bursa Özlüce'de geçtiğimiz gece sahneye çıktı.
 Seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla hayranlarını coşturan Esra Özmen, verdiği kilolarla dikkat çekti.  Modacı Sır Tezcan imzalı şık kostümle sahneye çıkan başarılı şarkıcının fit hali gözlerden kaçmadı.   2 ayda 11 kg verdi Güzel şarkıcı mide balonu yöntemi ile kısa sürede verdiği 11 kilogramla istediği forma kavuştuğunu belirterek , "İlk başlarda biraz çekinsem de balon işe yaradı" dedi. Esra Özmen kilo vermesi ile birlikte bir şarkıcı için çok önemli olan sahne kondisyonunun da önemli ölçüde arttığını dile getirdi.
Sevilen şarkıcı Esra Özmen, Bursa Özlüce'de geçtiğimiz gece sahneye çıktı.
 Seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla hayranlarını coşturan Esra Özmen, verdiği kilolarla dikkat çekti. 
Modacı Sır Tezcan imzalı şık kostümle sahneye çıkan başarılı şarkıcının fit hali gözlerden kaçmadı.
 
2 ayda 11 kg verdi
Güzel şarkıcı mide balonu yöntemi ile kısa sürede verdiği 11 kilogramla istediği forma kavuştuğunu belirterek , "İlk başlarda biraz çekinsem de balon işe yaradı" dedi. Esra Özmen kilo vermesi ile birlikte bir şarkıcı için çok önemli olan sahne kondisyonunun da önemli ölçüde arttığını dile getirdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (