( (

Erol Evgin’den Yeni Albüm “Sevdiklerim”

Magazin 12.03.2021 - 11:08, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Erol Evgin’den Yeni Albüm “Sevdiklerim”

Türk pop müziğinin efsane ismi Erol Evgin “Altın Düetler” ve “Altın Düetler 2” albümlerinin gördüğü büyük ilginin ardından “Sevdiklerim” isimli yeni albümüyle bugün (12 Mart Cuma günü) müzikseverlerle buluşuyor.
Albümün sürprizi Erol Evgin, 9 şarkıdan oluşan “Sevdiklerim” akustik albümünde sanatçı dostlarının unutulmaz şarkılarını kendine has yorumuyla seslendirdi. Albümün sürprizi ise sözleri Dr. Selma Çuhacı’ya, müziği Erol Evgin’e ait olan yepyeni bir şarkı..   9 şarkı “Sevdiklerim” albümünde söz ve müziği Sezen Aksu’ya ait “Yazık”, “Kaybolan Yıllar”, “El Gibi”, söz ve müziği Can Temiz’e ait “Bir Pazar Kahvaltısı”, sözleri Sıla Gençoğlu’na, müziği Fatih Ahıskalı’ya ait “Yan Benimle”, söz ve müziği Murat Evgin’e ait “Mektup”, söz ve müziği Şemi Diriker’e ait “Unutama Beni”, sözü Mehmet Teoman’a, müziği Cenk Taşkan’a ait “Beni Benimle Bırak” isimli şarkılar ve sözleri Dr. Selma Çuhacı’ya, müziği Erol Evgin’e ait olan “Vedasız Aşklar” isimli yeni bir şarkı yer alıyor.   “Sevdiklerim” albümünün kayıtlarında Evgin’e, akustik bir sound ile Firuz İsmailov’un yönettiği Erol Evgin Orkestrası eşlik etti.
Türk pop müziğinin efsane ismi Erol Evgin “Altın Düetler” ve “Altın Düetler 2” albümlerinin gördüğü büyük ilginin ardından “Sevdiklerim” isimli yeni albümüyle bugün (12 Mart Cuma günü) müzikseverlerle buluşuyor.

Albümün sürprizi

Erol Evgin, 9 şarkıdan oluşan “Sevdiklerim” akustik albümünde sanatçı dostlarının unutulmaz şarkılarını kendine has yorumuyla seslendirdi. Albümün sürprizi ise sözleri Dr. Selma Çuhacı’ya, müziği Erol Evgin’e ait olan yepyeni bir şarkı..

 

9 şarkı

“Sevdiklerim” albümünde söz ve müziği Sezen Aksu’ya ait “Yazık”, “Kaybolan Yıllar”, “El Gibi”, söz ve müziği Can Temiz’e ait “Bir Pazar Kahvaltısı”, sözleri Sıla Gençoğlu’na, müziği Fatih Ahıskalı’ya ait “Yan Benimle”, söz ve müziği Murat Evgin’e ait “Mektup”, söz ve müziği Şemi Diriker’e ait “Unutama Beni”, sözü Mehmet Teoman’a, müziği Cenk Taşkan’a ait “Beni Benimle Bırak” isimli şarkılar ve sözleri Dr. Selma Çuhacı’ya, müziği Erol Evgin’e ait olan “Vedasız Aşklar” isimli yeni bir şarkı yer alıyor.

 

“Sevdiklerim” albümünün kayıtlarında Evgin’e, akustik bir sound ile Firuz İsmailov’un yönettiği Erol Evgin Orkestrası eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (