( (

Ekici’den Şehit Edilen Haniye İçin Başsağlığı Mesajı

Gündem (Haber Merkezi) - | 31.07.2024 - 15:15, Güncelleme: 31.07.2024 - 15:15
 

Ekici’den Şehit Edilen Haniye İçin Başsağlığı Mesajı

Gelecek Partisi Konya Milletvekili Hasan Ekici, Tahran’da kaldığı konutta İsrail’in terör saldırısı sonucu şehit düşen Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye için başsağlığı mesajı yayımladı.
 Ekici, başsağlığı mesajında şu ifadelere yer verdi. “Gazze mücadelesinde dört oğlu, dört torunu ve kız kardeşini şehit veren Hamas Lideri İsmail Haniye, siyonist İsrail tarafından Tahran’da  alçakça ve korkakça katledildi. Katil İsrail’in komşumuz İran’ın toprak bütünlüğünü de ihlal edecek şekilde İsmail Haniye’ye yönelik Tahran’da gerçekleştirdiği suikastı lanetliyorum. Yaşamını Filistin davasına, Filistin’e barış ve huzur gelmesine adamıştı. Aile fertleri Siyonist İsrail tarafından katledildiğinde bile barışa olan inancını bir an olsun yitirmedi. Ateşkes sağlanması için son dönemde de harcadığı büyük çabanın şahidiyiz.Şehit İsmail Haniye…“Hayat iman ve cihattır.” inancının şahidiydi…Gazze’deki Şati Mülteci Kampında cihadla başlayan hayatı cihadla sürdü ve şahadetle son buldu.  Kudüs’ün ve Mescid-i Aksa’nın kurtuluşu için hayatlarını ve ailelerini feda eden İsmail Haniye başta olmak üzere tüm şehitlerimize Rabbimden rahmet diliyorum. Rabbim onlardan razı olsun. Filistinli ve Gazzeli kardeşlerimizin zalim İsrail’e karşı hayatları pahasına verdikleri haklı mücadelelerinin her daim yanlarında olmaya devam edeceğiz. Tüm dünyayı da bu saldırıya karşı tepki koymaya ve katil İsrail’e yaptırım uygulamaya davet ediyorum”
Gelecek Partisi Konya Milletvekili Hasan Ekici, Tahran’da kaldığı konutta İsrail’in terör saldırısı sonucu şehit düşen Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye için başsağlığı mesajı yayımladı.

 Ekici, başsağlığı mesajında şu ifadelere yer verdi.

“Gazze mücadelesinde dört oğlu, dört torunu ve kız kardeşini şehit veren Hamas Lideri İsmail Haniye, siyonist İsrail tarafından Tahran’da  alçakça ve korkakça katledildi. Katil İsrail’in komşumuz İran’ın toprak bütünlüğünü de ihlal edecek şekilde İsmail Haniye’ye yönelik Tahran’da gerçekleştirdiği suikastı lanetliyorum. Yaşamını Filistin davasına, Filistin’e barış ve huzur gelmesine adamıştı. Aile fertleri Siyonist İsrail tarafından katledildiğinde bile barışa olan inancını bir an olsun yitirmedi. Ateşkes sağlanması için son dönemde de harcadığı büyük çabanın şahidiyiz.Şehit İsmail Haniye…“Hayat iman ve cihattır.” inancının şahidiydi…Gazze’deki Şati Mülteci Kampında cihadla başlayan hayatı cihadla sürdü ve şahadetle son buldu.  Kudüs’ün ve Mescid-i Aksa’nın kurtuluşu için hayatlarını ve ailelerini feda eden İsmail Haniye başta olmak üzere tüm şehitlerimize Rabbimden rahmet diliyorum. Rabbim onlardan razı olsun. Filistinli ve Gazzeli kardeşlerimizin zalim İsrail’e karşı hayatları pahasına verdikleri haklı mücadelelerinin her daim yanlarında olmaya devam edeceğiz. Tüm dünyayı da bu saldırıya karşı tepki koymaya ve katil İsrail’e yaptırım uygulamaya davet ediyorum”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (