( (

Ekici: Milletimiz 15 Temmuz’da Destan Yazdı

Gündem (Haber Merkezi) - | 14.07.2024 - 10:41, Güncelleme: 14.07.2024 - 10:41
 

Ekici: Milletimiz 15 Temmuz’da Destan Yazdı

Gelecek Partisi Konya Milletvekili Hasan Ekici, 15 Temmuz Şehitleri Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
“MİLLİ BİRLİĞİMİZE KASTEDENLERE FIRSAT VERMEMELİYİZ” Ekici, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Türk tarihi, milletimizin bütün dünyaya karşı onurunu, namusunu ve bağımsızlığını kanının en son damlasına kadar nasıl koruduğunu gösteren emsalsiz destanlarla doludur. 15 Temmuz 2016’da da ülkemizi işgal etmeye kalkan hainlere karşı, halkımızın sokağa dökülerek; canı pahasına vatanına ve bayrağına sahip çıktı ve yine bir destan yazdı. Kurşun ve bombalamalarla yapılan saldırılar Türk milletinin çelikten iradesini kıramamış ve darbe girişimi başarısızlığa uğratılmıştır.  Bu uğurda 251 vatandaşımız şehitlik mertebesine ulaşmış, 2196 vatandaşımız ise gazi olmuştur. Aziz milletimiz her şartta nasıl ülkesine sahip çıktıysa, 15 Temmuz’da da gereğini yaptı ve tankların, uçakların, mermilerin önünde hedef olmaktan geri durmadı. Bizler de bu mirasa en iyi şekilde sahip çıkabilmek için birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek, içerden ve dışarıdan istiklalimize kastedenlere fırsat vermemeliyiz.  Kahraman milletimizin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününü kutladığımız bugün vesilesiyle; istiklali ve istikbali için canı pahasına ülkesini savunan 15 Temmuz şehitlerimizi rahmetle yâd ediyor, tüm gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Rabbim bir daha ülkemize 15 Temmuz gibi günler yaşatmasın”
Gelecek Partisi Konya Milletvekili Hasan Ekici, 15 Temmuz Şehitleri Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
“MİLLİ BİRLİĞİMİZE KASTEDENLERE FIRSAT VERMEMELİYİZ”
Ekici, mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Türk tarihi, milletimizin bütün dünyaya karşı onurunu, namusunu ve bağımsızlığını kanının en son damlasına kadar nasıl koruduğunu gösteren emsalsiz destanlarla doludur. 15 Temmuz 2016’da da ülkemizi işgal etmeye kalkan hainlere karşı, halkımızın sokağa dökülerek; canı pahasına vatanına ve bayrağına sahip çıktı ve yine bir destan yazdı. Kurşun ve bombalamalarla yapılan saldırılar Türk milletinin çelikten iradesini kıramamış ve darbe girişimi başarısızlığa uğratılmıştır.  Bu uğurda 251 vatandaşımız şehitlik mertebesine ulaşmış, 2196 vatandaşımız ise gazi olmuştur. Aziz milletimiz her şartta nasıl ülkesine sahip çıktıysa, 15 Temmuz’da da gereğini yaptı ve tankların, uçakların, mermilerin önünde hedef olmaktan geri durmadı. Bizler de bu mirasa en iyi şekilde sahip çıkabilmek için birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek, içerden ve dışarıdan istiklalimize kastedenlere fırsat vermemeliyiz.  Kahraman milletimizin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününü kutladığımız bugün vesilesiyle; istiklali ve istikbali için canı pahasına ülkesini savunan 15 Temmuz şehitlerimizi rahmetle yâd ediyor, tüm gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Rabbim bir daha ülkemize 15 Temmuz gibi günler yaşatmasın”

Konya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (