( (

DP Konya'da Hasan Varlısenet Güven Tazeledi.

11.01.2021 - 20:32, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

DP Konya'da Hasan Varlısenet Güven Tazeledi.

Demokrat Parti Konya İl Başkanı Hasan Varlısenet,geçtiğimiz günlerde Anemon Otelde gerçekleşen il kongresinde yeniden il başkanlığına seçilerek güven tazeledi.
Demokrat Parti'nin 75.kuruluş yıldönümünün de kutlandığı Demokrat Parti Konya İl Kongresine DP Genel Başkanı ve Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal,DP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt,Sivas Hafik Belediye Başkanı  Selahattin Çuhadaroğlu,DP İl ,ilçe başkanları ile siyasi parti ve stk temsilcileri katıldı. Kongrede konuşan Demokrat Parti Konya İl Başkanı Hasan Varlısenet, 75 yıllık köklü bir geçmişe sahip olan Demokrat Parti'nin Türkiye'nin inşasına büyük bir katkı sağladığını belirtti.Ülkenin ekonomik bir darboğazdan geçtiğini ifade eden Başkan Varlısenet,esnafın,çiftçinin,asgari ücretlinin,eytlinin yani bu gidişatttan memnun olmayan herkesin yegane umudunun yine Demokrat kadrolar olduğunu söyleyerek Kırat yeniden şahlanıyor dedi. Demokrat Parti'nin 75.kuruluş yıldönümü pastasının kesilmesinden sonra yapılan oylamada yeniden il başkanlığına seçilerek güven tazeleyen Hasan Varlısenet'in il yönetimi ise Hasan Yıldırır,Muzaffer Horasan,Ahmet Gencer,Mevlüt Ayvaz,Şenol Tartılmış,Fettah Karakuş,Ali Berktaş.Celal Acar,Fatih Çetin,Abdülkadir Işık,Arif Altunbaş,Muammer Demirci,Mustafa Çalışkan ve Fevzi Yarar isimlerinden oluştu
Demokrat Parti Konya İl Başkanı Hasan Varlısenet,geçtiğimiz günlerde Anemon Otelde gerçekleşen il kongresinde yeniden il başkanlığına seçilerek güven tazeledi.

Demokrat Parti'nin 75.kuruluş yıldönümünün de kutlandığı Demokrat Parti Konya İl Kongresine DP Genel Başkanı ve Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal,DP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt,Sivas Hafik Belediye Başkanı  Selahattin Çuhadaroğlu,DP İl ,ilçe başkanları ile siyasi parti ve stk temsilcileri katıldı.

Kongrede konuşan Demokrat Parti Konya İl Başkanı Hasan Varlısenet, 75 yıllık köklü bir geçmişe sahip olan Demokrat Parti'nin Türkiye'nin inşasına büyük bir katkı sağladığını belirtti.Ülkenin ekonomik bir darboğazdan geçtiğini ifade eden Başkan Varlısenet,esnafın,çiftçinin,asgari ücretlinin,eytlinin yani bu gidişatttan memnun olmayan herkesin yegane umudunun yine Demokrat kadrolar olduğunu söyleyerek Kırat yeniden şahlanıyor dedi.

Demokrat Parti'nin 75.kuruluş yıldönümü pastasının kesilmesinden sonra yapılan oylamada yeniden il başkanlığına seçilerek güven tazeleyen Hasan Varlısenet'in il yönetimi ise Hasan Yıldırır,Muzaffer Horasan,Ahmet Gencer,Mevlüt Ayvaz,Şenol Tartılmış,Fettah Karakuş,Ali Berktaş.Celal Acar,Fatih Çetin,Abdülkadir Işık,Arif Altunbaş,Muammer Demirci,Mustafa Çalışkan ve Fevzi Yarar isimlerinden oluştu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (