( (

Dominik Cumhuriyeti Turizmi Teşvik İçin Sanal Fuar Yapıyor

Turizm 24.10.2020 - 22:50, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Dominik Cumhuriyeti Turizmi Teşvik İçin Sanal Fuar Yapıyor

Dominik Cumhuriyeti, turizmin yeniden canlanmasını teşvik için2-6 Kasım tarihleri ​​arasında tanıtan "ASONAHORES Sanal Fuarı 2020"yi düzenliyor
 Dominik Cumhuriyeti, Dominik Cumhuriyeti Otel ve Turizm Derneği- ASONAHORES, ülkede turizmin yeniden canlanmasını teşvik için2-6 Kasım tarihleri ​​arasında tanıtan "ASONAHORES Sanal Fuarı 2020"yi düzenliyor. www.asonahores.com web sitesi üzerinden yüz yüze düzenlenecek fuar Dominik Cumhuriyeti Turizm Bakanlığı'nın desteğiyle gerçekleştirilecek. ASONAHORES başkanı Paola Rainieri de Díaz , turizmin ülkenin en önemli gelir kaynağı olduğunu belirterek sanal ortamda fuarla sektörü teşvik edeceklerini bildirdi. ÖNEMLİ KATILIM OLACAK Fuara, Dominik Cumhuriyeti’nde turizm ve otel sektöründe çalışan en önemli işletmeler katılıyor. Sanal fuarda katılımcı delegelere ilk kez dijital ortamda önceden planlanmış iş toplantıları yapma fırsatı verilecek. Ayrıca sektörün en üst düzey temsilcileri, sektörle ilgili konular hakkında görüşlerini belirtecekler, mal ve hizmetlerini tanıtacaklar. ASONAHORES Sanal Fuarı 2020"ye katılacaklar hakkında şu bilgi verildi: Dominik’te turizm ürününün alıcıları (Tur operatörleri, seyahat acenteleri, toptancılar, çevrimiçi seyahat acenteleri, etkinlik koordinatörleri ve teşvik şirketleri). Dominik’te turizm hizmeti tedarikçileri (oteller, tatil köyleri, araba kiralama, bölgesel turizm dernekleri, uzman medya şirketleri, tema parkları, müzeler, restoranlar ve geziler). Şirketiniz veya kişisel çıkarlarınız için ürün ve hizmet alıcıları (restoran, bar ve kafe sahipleri, şefler, otel, hastane, ulaşım ve dekorasyon şirketlerinin yöneticileri ve / veya yöneticileri). Turizm şirketleri için ürün ve hizmet tedarikçileri (ekipman, yiyecek ve içecek, finansal hizmetler, tasarım, inşaat, mobilya, güvenlik, enerji, teknoloji, iç çamaşırı ve olanaklar). TURİZM İÇİN YAPILACAK EYLEMLERİN BİR PARÇASI ASONAHORES idari başkan yardımcısı Andrés Marranzini Grullón, sanal fuarın pandemiden zarar gören turizmi kurtarmaya katkıda bulunacağını ve turizmin geleceği konusunda düzenlenecek eylemlerin bir parçası olduğunu açıkladı. ASONAHORES'in Covid 19 pandemisinin etkilerini azaltmak ve Karayipler'de önde gelen destinasyon olarak Dominik Cumhuriyeti'nin konumunu güçlendirmek için stratejiler geliştirdiğini belirtti . Katılmak için, delegelerin www.asonahores.com'a erişmesi , çevrimiçi kayıt formunu doldurması ve ödemeyi aynı yolla yapması gerekiyor.
Dominik Cumhuriyeti, turizmin yeniden canlanmasını teşvik için2-6 Kasım tarihleri ​​arasında tanıtan "ASONAHORES Sanal Fuarı 2020"yi düzenliyor
 Dominik Cumhuriyeti, Dominik Cumhuriyeti Otel ve Turizm Derneği- ASONAHORES, ülkede turizmin yeniden canlanmasını teşvik için2-6 Kasım tarihleri ​​arasında tanıtan "ASONAHORES Sanal Fuarı 2020"yi düzenliyor.

www.asonahores.com web sitesi üzerinden yüz yüze düzenlenecek fuar Dominik Cumhuriyeti Turizm Bakanlığı'nın desteğiyle gerçekleştirilecek.
ASONAHORES başkanı Paola Rainieri de Díaz , turizmin ülkenin en önemli gelir kaynağı olduğunu belirterek sanal ortamda fuarla sektörü teşvik edeceklerini bildirdi.

ÖNEMLİ KATILIM OLACAK
Fuara, Dominik Cumhuriyeti’nde turizm ve otel sektöründe çalışan en önemli işletmeler katılıyor. Sanal fuarda katılımcı delegelere ilk kez dijital ortamda önceden planlanmış iş toplantıları yapma fırsatı verilecek. Ayrıca sektörün en üst düzey temsilcileri, sektörle ilgili konular hakkında görüşlerini belirtecekler, mal ve hizmetlerini tanıtacaklar.
ASONAHORES Sanal Fuarı 2020"ye katılacaklar hakkında şu bilgi verildi:

Dominik’te turizm ürününün alıcıları (Tur operatörleri, seyahat acenteleri, toptancılar, çevrimiçi seyahat acenteleri, etkinlik koordinatörleri ve teşvik şirketleri).

Dominik’te turizm hizmeti tedarikçileri (oteller, tatil köyleri, araba kiralama, bölgesel turizm dernekleri, uzman medya şirketleri, tema parkları, müzeler, restoranlar ve geziler).

Şirketiniz veya kişisel çıkarlarınız için ürün ve hizmet alıcıları (restoran, bar ve kafe sahipleri, şefler, otel, hastane, ulaşım ve dekorasyon şirketlerinin yöneticileri ve / veya yöneticileri).

Turizm şirketleri için ürün ve hizmet tedarikçileri (ekipman, yiyecek ve içecek, finansal hizmetler, tasarım, inşaat, mobilya, güvenlik, enerji, teknoloji, iç çamaşırı ve olanaklar).

TURİZM İÇİN YAPILACAK EYLEMLERİN BİR PARÇASI
ASONAHORES idari başkan yardımcısı Andrés Marranzini Grullón, sanal fuarın pandemiden zarar gören turizmi kurtarmaya katkıda bulunacağını ve turizmin geleceği konusunda düzenlenecek eylemlerin bir parçası olduğunu açıkladı.

ASONAHORES'in Covid 19 pandemisinin etkilerini azaltmak ve Karayipler'de önde gelen destinasyon olarak Dominik Cumhuriyeti'nin konumunu güçlendirmek için stratejiler geliştirdiğini belirtti .

Katılmak için, delegelerin www.asonahores.com'a erişmesi , çevrimiçi kayıt formunu doldurması ve ödemeyi aynı yolla yapması gerekiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (