( (

DEVA Partisi’nde Bayram Sonrası İl Teşkilatları Kuruluyor

Siyaset 22.05.2020 - 15:59, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

DEVA Partisi’nde Bayram Sonrası İl Teşkilatları Kuruluyor

Teşkilat çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulunan DEVA Partisi Kurucular Kurulu ve Disiplin Kurulu Üyesi Mahmut Sami Topbaş, il teşkilatlarının Haziran ayı sonu itibariyle kuruluşunun tamamlanacağını dile getirdi
DEVA Partisi Kurucular Kurulu Üyesi ve Disiplin Kurulu Üyesi Mahmut Sami Topbaş, Konya kamuoyuna teşkilat çalışmalarını aktardı. Hazırlıkların son noktaya geldiğini aktaran Topbaş, Ramazan Bayramı akabinde il teşkilatlarının kurulacağını belirtti. Topbaş, “Öncelikle tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı kutluyorum. Partimizin il ve ilçelerdeki teşkilatlanma süreci hakkında sizleri bilgilendirmeyi öncelikli bir görev sayıyorum. Ülkemizin tüm il ve ilçelerinden partimizin teşkilatlarımda görev almak isteyen, çok sayıda vatandaşımız, özgeçmişleri ve iletişim bilgileri ile gerek bizlere, gerekse partimizin internet sitesinden başvurmuş, geniş bir insan kaynağı veri tabanımız oluşmuştur.  Halen gelmekte olan talepler de bu veri tabanına kaydedilmektedir. Veri tabanımızdan bu kişiler cinsiyetlerine, yaş guruplarına, eğitimlerine, mesleklerine, ikamet adreslerine, nerede ve ne görev talep ettiklerine göre ekibimizdeki arkadaşlarımız tarafından tasnif edilerek, her il ve ilçe için ayrı bir dosya oluşturulmuştur.  İl ve ilçe teşkilatlarımızın “Kurucu Heyet”ini belirlemek için, veri tabanındaki isimler üzerinde ve saha-çevre araştırmasında belirli kriterler çerçevesinde çalışmalarımız komisyonlarımızca başladı. Bu komisyonlarca, il veya ilçeler için “Kurucu Heyet” olmak üzere önerilecek üçer kişiden birisi il veya ilçe başkanı, diğer ikisi de yardımcıları olmak üzere Genel Merkez tarafından atanacaktır” dedi. KONYA KOMİSYONU BAŞKANI: SELMA ALİYE KAVAF Konya Komisyonu’nun kurulduğunu ve Başkanın Selma Aliye Kavaf olduğunu aktaran Topbaş, “Konya, partimiz için çok önemli bir. Konya komisyon başkanımız da çok kıymetli bir isim olan sayın Selma Aliye Kavaf. Eski bakanımız ve daha önce kadın kolları başkanlığını yürütmüş, siyasi tecrübesi üst düzey  bir isim. Konyalı hemşehrilerim, Konya’nın en iyi şekilde temsil edileceğinden ve etkili bir teşkilat kurulacağından emin olsunlar” dedi. Konyalı isim kendisinin de 12. Bölge Komisyon Başkanı olduğunu vurgulayan Topbaş, komisyon kapsamında yer alan Kayseri, Yozgat, Sivas, Niğde, Aksaray, Nevşehir, Kırıkkale, Kırşehir illerinin teşkilat çalışmalarına başladıklarını ifade etti. İKİ KRİTERE ÖNEM VERİYORUZ Görev alacak isimlerde aranan kriterlerle ilgili soruları da cevaplayan Mahmut Sami Topbaş, şunları söyledi; “İl Başkanlığı, İlçe Başkanlığı ve Yönetim Kurulu Üyeliği için aslında sadece iki  kriterimiz var. Birincisi çevresinde iyi ve dürüst olarak kendini kanıtlamış, güvenilir bir insan olması. İkincisi ise, yaptığı işte iyi olan, işinde başarılı biri olan olması. Bu Bu iki kriter çok önemli , bunu sağlayan herkese kapımız açık. Ülkemiz ve Demokrasimiz için örnek bir siyasi parti teşkilatlanma ve çalışma modeli İle çalışıyoruz. İnşaallah Demokrasi ve Atılım(DEVA) Partisi Haziran ayı sonuna kadar tüm il teşkilatlarını tamamlayacaktır.”
Teşkilat çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulunan DEVA Partisi Kurucular Kurulu ve Disiplin Kurulu Üyesi Mahmut Sami Topbaş, il teşkilatlarının Haziran ayı sonu itibariyle kuruluşunun tamamlanacağını dile getirdi

DEVA Partisi Kurucular Kurulu Üyesi ve Disiplin Kurulu Üyesi Mahmut Sami Topbaş, Konya kamuoyuna teşkilat çalışmalarını aktardı. Hazırlıkların son noktaya geldiğini aktaran Topbaş, Ramazan Bayramı akabinde il teşkilatlarının kurulacağını belirtti.

Topbaş, “Öncelikle tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı kutluyorum. Partimizin il ve ilçelerdeki teşkilatlanma süreci hakkında sizleri bilgilendirmeyi öncelikli bir görev sayıyorum. Ülkemizin tüm il ve ilçelerinden partimizin teşkilatlarımda görev almak isteyen, çok sayıda vatandaşımız, özgeçmişleri ve iletişim bilgileri ile gerek bizlere, gerekse partimizin internet sitesinden başvurmuş, geniş bir insan kaynağı veri tabanımız oluşmuştur.  Halen gelmekte olan talepler de bu veri tabanına kaydedilmektedir.

Veri tabanımızdan bu kişiler cinsiyetlerine, yaş guruplarına, eğitimlerine, mesleklerine, ikamet adreslerine, nerede ve ne görev talep ettiklerine göre ekibimizdeki arkadaşlarımız tarafından tasnif edilerek, her il ve ilçe için ayrı bir dosya oluşturulmuştur.  İl ve ilçe teşkilatlarımızın “Kurucu Heyet”ini belirlemek için, veri tabanındaki isimler üzerinde ve saha-çevre araştırmasında belirli kriterler çerçevesinde çalışmalarımız komisyonlarımızca başladı. Bu komisyonlarca, il veya ilçeler için “Kurucu Heyet” olmak üzere önerilecek üçer kişiden birisi il veya ilçe başkanı, diğer ikisi de yardımcıları olmak üzere Genel Merkez tarafından atanacaktır” dedi.

KONYA KOMİSYONU BAŞKANI: SELMA ALİYE KAVAF

Konya Komisyonu’nun kurulduğunu ve Başkanın Selma Aliye Kavaf olduğunu aktaran Topbaş, “Konya, partimiz için çok önemli bir. Konya komisyon başkanımız da çok kıymetli bir isim olan sayın Selma Aliye Kavaf. Eski bakanımız ve daha önce kadın kolları başkanlığını yürütmüş, siyasi tecrübesi üst düzey  bir isim. Konyalı hemşehrilerim, Konya’nın en iyi şekilde temsil edileceğinden ve etkili bir teşkilat kurulacağından emin olsunlar” dedi.

Konyalı isim kendisinin de 12. Bölge Komisyon Başkanı olduğunu vurgulayan Topbaş, komisyon kapsamında yer alan Kayseri, Yozgat, Sivas, Niğde, Aksaray, Nevşehir, Kırıkkale, Kırşehir illerinin teşkilat çalışmalarına başladıklarını ifade etti.

İKİ KRİTERE ÖNEM VERİYORUZ

Görev alacak isimlerde aranan kriterlerle ilgili soruları da cevaplayan Mahmut Sami Topbaş, şunları söyledi; “İl Başkanlığı, İlçe Başkanlığı ve Yönetim Kurulu Üyeliği için aslında sadece iki  kriterimiz var. Birincisi çevresinde iyi ve dürüst olarak kendini kanıtlamış, güvenilir bir insan olması. İkincisi ise, yaptığı işte iyi olan, işinde başarılı biri olan olması. Bu Bu iki kriter çok önemli , bunu sağlayan herkese kapımız açık. Ülkemiz ve Demokrasimiz için örnek bir siyasi parti teşkilatlanma ve çalışma modeli İle çalışıyoruz. İnşaallah Demokrasi ve Atılım(DEVA) Partisi Haziran ayı sonuna kadar tüm il teşkilatlarını tamamlayacaktır.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (