( (

Bozkır Belediye Başkanı Karabulut'tan İstanbul’un Fethinin 571. Yıldönümü Mesajı

Gündem (Haber Merkezi) - | 29.05.2024 - 10:39, Güncelleme: 29.05.2024 - 10:39
 

Bozkır Belediye Başkanı Karabulut'tan İstanbul’un Fethinin 571. Yıldönümü Mesajı

Konya Bozkır Belediye Başkanı Nazif Karabulut İstanbul'un fethinin 571. Yıldönümü dolayısı ile bir mesaj yayımladı
Bozkır Belediye Başkanı Nazif Karabulut mesajında şu ifadeleri kullandı;...                 "Hz. Muhammed (s.a.v.) "İstanbul mutlaka fethedilecektir; Onu fetheden komutan ne güzel komutan, o ordu ne güzel ordudur.”  övgüsüne mazhar olan İstanbul’un Fatih Sultan Mehmet tarafından fethedilişinin 571.  Yıldönümüne erişmiş bulunmaktayız.             Yüzyıllarca süren mücadelelerin sonucunda büyük bir inanç ve askeri dehayla gerçekleştirilen bu fetih, köklü medeniyetimizin, bir çağ kapatıp bir çağ açarak insanlık tarihini derinden etkileyen bir zafer olarak tarihe geçmiştir. Selçuklulardan başlayıp, Osmanlı ve Türkiye Cumhuriyeti’yle devam eden şanlı tarihimizi, geçmişten aldığımız inanç ve kudretle daha da ileriye taşıyacağız.  Bu duygu ve düşüncelerle İstanbul’un Fethinin 571. Yıldönümünün bütün milletimize hayırlar getirmesi temennisiyle, başta fethin mimarı Fatih Sultan Mehmet Han olmak üzere, bu topraklar için canını vermiş tüm aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyorum."
Konya Bozkır Belediye Başkanı Nazif Karabulut İstanbul'un fethinin 571. Yıldönümü dolayısı ile bir mesaj yayımladı

Bozkır Belediye Başkanı Nazif Karabulut mesajında şu ifadeleri kullandı;...

                "Hz. Muhammed (s.a.v.) "İstanbul mutlaka fethedilecektir; Onu fetheden komutan ne güzel komutan, o ordu ne güzel ordudur.”  övgüsüne mazhar olan İstanbul’un Fatih Sultan Mehmet tarafından fethedilişinin 571.  Yıldönümüne erişmiş bulunmaktayız.

            Yüzyıllarca süren mücadelelerin sonucunda büyük bir inanç ve askeri dehayla gerçekleştirilen bu fetih, köklü medeniyetimizin, bir çağ kapatıp bir çağ açarak insanlık tarihini derinden etkileyen bir zafer olarak tarihe geçmiştir. Selçuklulardan başlayıp, Osmanlı ve Türkiye Cumhuriyeti’yle devam eden şanlı tarihimizi, geçmişten aldığımız inanç ve kudretle daha da ileriye taşıyacağız.  Bu duygu ve düşüncelerle İstanbul’un Fethinin 571. Yıldönümünün bütün milletimize hayırlar getirmesi temennisiyle, başta fethin mimarı Fatih Sultan Mehmet Han olmak üzere, bu topraklar için canını vermiş tüm aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyorum."

Konya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (