( (

Boğaziçi Eylemleri 100. Gününde Sürüyor

Gündem (Medyaradikal) - medyaradikal.com | 13.04.2021 - 12:59, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Boğaziçi Eylemleri 100. Gününde Sürüyor

Melih Bulu'nun Erdoğan'ın kararı ile Boğaziçi Üniversitesi rektörlüğüne atanmasına karşı başlayan protestolar, 100. gününde.
Melih Bulu'nun Erdoğan'ın kararı ile Boğaziçi Üniversitesi rektörlüğüne atanmasına karşı başlayan protestolar, 100. gününde. Eylemlerin 100. gününde Boğaziçi öğrencileri ve akademisyenleri  dayanışmayı yükseltmek adına özel bir 100. gün programı hazırladı.   Pankart atölyesi ile başlayacak olan program öğrencilerin, akademisyenlerin ve çeşitli Boğaziçi çalışanlarının katılımıyla rektörlük binasına yapılacak 72. sırt çevirme eylemiyle ve çeşitli başka etkinliklerle sürecek.   100. GÜN İÇİN ÇAĞRI Eylemlerin 100. gününde Boğaziçili öğrenciler şu çağrıda bulundu:  ''Boğaziçi Direnişi’nin tüm dostlarına çağrımız var! Tek imza ile alınan hukuksuz kararlardan biriyle daha girdiğimiz yeni yılın her gününü direnerek, vazgeçmeyerek ve alışmayarak geçirdik: Boğaziçi Direnişi tam 100 gündür devam ediyor. 100 günlük kesintisiz dayanışmamızı okulumuzun tüm bileşenleriyle bir araya geleceğimiz özel bir etkinlik programı ile onurlandırıyoruz. Şimdiye dek direnişin neresinde konumlanmış olursa olsun tüm dostlarımızı 13 Nisan Salı günü Güney Kampüs’te buluşmaya çağırıyoruz. Mücadelemizi, neşemizi, renklerimizi sansürlemeye çalışanlara karşı üretmeye, yaşamaya, yaşatmaya ve mücadelemizi hep birlikte büyütmeye devam edeceğiz!''
Melih Bulu'nun Erdoğan'ın kararı ile Boğaziçi Üniversitesi rektörlüğüne atanmasına karşı başlayan protestolar, 100. gününde.

Melih Bulu'nun Erdoğan'ın kararı ile Boğaziçi Üniversitesi rektörlüğüne atanmasına karşı başlayan protestolar, 100. gününde.

Eylemlerin 100. gününde Boğaziçi öğrencileri ve akademisyenleri  dayanışmayı yükseltmek adına özel bir 100. gün programı hazırladı.

 

Pankart atölyesi ile başlayacak olan program öğrencilerin, akademisyenlerin ve çeşitli Boğaziçi çalışanlarının katılımıyla rektörlük binasına yapılacak 72. sırt çevirme eylemiyle ve çeşitli başka etkinliklerle sürecek.  

100. GÜN İÇİN ÇAĞRI

Eylemlerin 100. gününde Boğaziçili öğrenciler şu çağrıda bulundu: 

''Boğaziçi Direnişi’nin tüm dostlarına çağrımız var!

Tek imza ile alınan hukuksuz kararlardan biriyle daha girdiğimiz yeni yılın her gününü direnerek, vazgeçmeyerek ve alışmayarak geçirdik: Boğaziçi Direnişi tam 100 gündür devam ediyor. 100 günlük kesintisiz dayanışmamızı okulumuzun tüm bileşenleriyle bir araya geleceğimiz özel bir etkinlik programı ile onurlandırıyoruz.

Şimdiye dek direnişin neresinde konumlanmış olursa olsun tüm dostlarımızı 13 Nisan Salı günü Güney Kampüs’te buluşmaya çağırıyoruz. Mücadelemizi, neşemizi, renklerimizi sansürlemeye çalışanlara karşı üretmeye, yaşamaya, yaşatmaya ve mücadelemizi hep birlikte büyütmeye devam edeceğiz!''

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (