( (

Başsavcı Solmaz’dan KONYAGİAD’a Ziyaret

İş Dünyası 28.10.2020 - 13:27, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Başsavcı Solmaz’dan KONYAGİAD’a Ziyaret

Konya Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, Konya Genç İş İnsanları Derneği’ni (KONYAGİAD) ziyaret etti. Başkan Gülvezir Korkmaz ile bir süre görüşen Solmaz, Konya ve ülke ekonomisine katkı sağlayan, vatanına, ülkesine ve bayrağına bağlı genç iş insanlarını bir arada görmekten dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirtti.
Konya Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, Konya Genç İş İnsanları Derneği (KONYAGİAD) Başkanı Gülvezir Korkmaz’ı ziyaret etti. Dernek yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette çalışmalar hakkında bilgi alan Solmaz, sivil toplum kuruluşlarının sosyal ve ekonomik hayattaki önemine dikkat çekti. Şehir ve ülke ekonomisine katkı sağlayan, vatanına, ülkesine ve bayrağına bağlı genç iş insanlarını bir arada görmekten dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Başsavcı Solmaz, tarihte Konya’nın hep merkez bir şehir konumunda olduğunu belirterek, sivil toplum kuruluşlarının da tarihsel mirasa ve şehre en güzel şekilde sahip çıkmaya çalıştığını ifade etti. Solmaz, Başkan Gülvezir Korkmaz ile arkadaşlarına çalışmalarında başarı diledi.   Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren KONYAGİAD Başkanı Gülvezir Korkmaz ise dernek olarak genç iş insanlarının enerjilerini bir araya getirerek Konya ve ülke ekonomisi için yeni bir sinerji oluşturmaya çalıştıklarını belirtti. Korkmaz “Vatanına, milletine ve bayrağına bağlı saygın iş insanlarıyla şehrimizin ve ülkemizin ekonomik kalkınmasına katkıda bulunmak için çalışıyoruz. Derneğimiz henüz 1 yılını yeni doldurmuş olmasına rağmen iş dünyasının ve halkımızın büyük bir teveccühüne mazhar oldu. Üyelerimiz arasında etkin iletişim sağlayarak iş birliğini artırmak ve ortak hedefler noktasında birlikte hareket etmek için çaba göstermekteyiz” dedi.   Ziyaretin sonunda KONYAGİAD Başkanı Gülvezir Korkmaz, Başsavcı Solmaz’a hilalin ortasında semazen figürünün yer aldığı bir plaket takdim etti.
Konya Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, Konya Genç İş İnsanları Derneği’ni (KONYAGİAD) ziyaret etti. Başkan Gülvezir Korkmaz ile bir süre görüşen Solmaz, Konya ve ülke ekonomisine katkı sağlayan, vatanına, ülkesine ve bayrağına bağlı genç iş insanlarını bir arada görmekten dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirtti.

Konya Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, Konya Genç İş İnsanları Derneği (KONYAGİAD) Başkanı Gülvezir Korkmaz’ı ziyaret etti. Dernek yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette çalışmalar hakkında bilgi alan Solmaz, sivil toplum kuruluşlarının sosyal ve ekonomik hayattaki önemine dikkat çekti. Şehir ve ülke ekonomisine katkı sağlayan, vatanına, ülkesine ve bayrağına bağlı genç iş insanlarını bir arada görmekten dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Başsavcı Solmaz, tarihte Konya’nın hep merkez bir şehir konumunda olduğunu belirterek, sivil toplum kuruluşlarının da tarihsel mirasa ve şehre en güzel şekilde sahip çıkmaya çalıştığını ifade etti. Solmaz, Başkan Gülvezir Korkmaz ile arkadaşlarına çalışmalarında başarı diledi.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren KONYAGİAD Başkanı Gülvezir Korkmaz ise dernek olarak genç iş insanlarının enerjilerini bir araya getirerek Konya ve ülke ekonomisi için yeni bir sinerji oluşturmaya çalıştıklarını belirtti. Korkmaz “Vatanına, milletine ve bayrağına bağlı saygın iş insanlarıyla şehrimizin ve ülkemizin ekonomik kalkınmasına katkıda bulunmak için çalışıyoruz. Derneğimiz henüz 1 yılını yeni doldurmuş olmasına rağmen iş dünyasının ve halkımızın büyük bir teveccühüne mazhar oldu. Üyelerimiz arasında etkin iletişim sağlayarak iş birliğini artırmak ve ortak hedefler noktasında birlikte hareket etmek için çaba göstermekteyiz” dedi.

 

Ziyaretin sonunda KONYAGİAD Başkanı Gülvezir Korkmaz, Başsavcı Solmaz’a hilalin ortasında semazen figürünün yer aldığı bir plaket takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (