( (

Başkan Tutal;"Spor Birçok Gelişim Aşamasını İçinde Barındırır "

Spor 23.12.2019 - 12:14, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Başkan Tutal;"Spor Birçok Gelişim Aşamasını İçinde Barındırır "

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir Belediyesi Spor Kulüplerinin desteklenmesi noktasında imkanlar ölçüsünde çalışmaların ve desteklerin devam ettiğini kaydetti.
Başkan Tutal, sporcu gençlere sahip çıktıklarını ve sportif faaliyetlerde  gençlerin başarılar elde ettiğini belirtti.   8 ayrı  farklı branşta sportif faaliyetlerinin devam ettiğini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal;  kurslarla her yaştan ve her kesimden vatandaşımıza hizmet veriyoruz. Özellikle gençlerimiz için eğitim, sanat ve spora önemli yatırımlar yapıyoruz. Çünkü eğitimli ve sağlıklı insanların yaşadığı kentlerin hızla gelişeceğine inanıyorum. Gençlerimizin meslek sahibi olmaları çok önemli ancak sosyal olmaları da bir o kadar önemli. Benim gençlere önerim mutlaka bir sanat dalı ve sporla uğraşmaları. Biz de gençlerimize sahip çıkıyor, onların sanata, spora ulaşmaları için her türlü imkanları sağlamaya çalışıyoruz "dedi.   Seydişehir’de tüm gençlerimizin spor yapmasını istiyorum. diyen Başkan Tutal; "Seydişehir’de sportif faaliyetler konusunda belirli bir standardı yakaladık. Sürekli ders çalışmayla başarılı olunmaz. Spor yaparak enerjisini pozitif değerlendirenler daha başarılı olur. Ben eğitimci olduğum dönemde bu konuları velilerimize anlattım.  Anlatmaya da devam ediyorum. İlçemizde gençlerimiz hangi spor dalı olursa olsun mutlaka amatör olarak spor yapmasını istiyoruz. Bizim amacımız gençlerimizi gelenek, görenek ve ananelerini bilen ve yaşayan  nesiller olarak yetiştirmek. Kahve köşelerinden ve kötü alışkanlıklardan uzak tutabilirsek bu bizim için en büyük kazançtır" dedi.   Seydişehir Belediyesi Spor Kulübü bünyesinde lisanslı sporcu sayısının hızla arttığını kaydeden Başkan Tutal, ''Göreve geldiğimiz dönemde 67 olan lisanslı sporcu sayımız, şu an bin 700’lere yaklaşmıştır.Judo, Karate, Tekvando, Güreş, Muay Thai, Voleybol, Futbol,  Geleneksel Spor, Kuşak Güreşi ve Aba Güreşi dallarında öğrencilerimiz dereceler aldı. Yaz spor okulları kapsamında futbol, voleybol, basketbol, yüzme, karate, judo, tekvando, güreş branşlarında   1.000'nin üzerinde  çocuğumuzun kaydı yapıldı. Her yıl bu sayıyı artırarak devam etmek istiyoruz. Çünkü spor kaynaşmayı, zamanlamayı, stratejiyi, oyun kurmayı, senkronizasyonu, takım ruhu oluşturmayı, karşılıklı iletişimi, hamle yapmayı, disipliner çalışmayı, kas gelişimini, psiko- motor öğrenme gibi birçok gelişim aşamasını içinde barındırır" dedi.
Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir Belediyesi Spor Kulüplerinin desteklenmesi noktasında imkanlar ölçüsünde çalışmaların ve desteklerin devam ettiğini kaydetti.

Başkan Tutal, sporcu gençlere sahip çıktıklarını ve sportif faaliyetlerde  gençlerin başarılar elde ettiğini belirtti.

 

8 ayrı  farklı branşta sportif faaliyetlerinin devam ettiğini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal;  kurslarla her yaştan ve her kesimden vatandaşımıza hizmet veriyoruz. Özellikle gençlerimiz için eğitim, sanat ve spora önemli yatırımlar yapıyoruz. Çünkü eğitimli ve sağlıklı insanların yaşadığı kentlerin hızla gelişeceğine inanıyorum. Gençlerimizin meslek sahibi olmaları çok önemli ancak sosyal olmaları da bir o kadar önemli. Benim gençlere önerim mutlaka bir sanat dalı ve sporla uğraşmaları. Biz de gençlerimize sahip çıkıyor, onların sanata, spora ulaşmaları için her türlü imkanları sağlamaya çalışıyoruz "dedi.

 

Seydişehir’de tüm gençlerimizin spor yapmasını istiyorum. diyen Başkan Tutal; "Seydişehir’de sportif faaliyetler konusunda belirli bir standardı yakaladık. Sürekli ders çalışmayla başarılı olunmaz. Spor yaparak enerjisini pozitif değerlendirenler daha başarılı olur. Ben eğitimci olduğum dönemde bu konuları velilerimize anlattım.  Anlatmaya da devam ediyorum. İlçemizde gençlerimiz hangi spor dalı olursa olsun mutlaka amatör olarak spor yapmasını istiyoruz. Bizim amacımız gençlerimizi gelenek, görenek ve ananelerini bilen ve yaşayan  nesiller olarak yetiştirmek. Kahve köşelerinden ve kötü alışkanlıklardan uzak tutabilirsek bu bizim için en büyük kazançtır" dedi.

 

Seydişehir Belediyesi Spor Kulübü bünyesinde lisanslı sporcu sayısının hızla arttığını kaydeden Başkan Tutal, ''Göreve geldiğimiz dönemde 67 olan lisanslı sporcu sayımız, şu an bin 700’lere yaklaşmıştır.Judo, Karate, Tekvando, Güreş, Muay Thai, Voleybol, Futbol,  Geleneksel Spor, Kuşak Güreşi ve Aba Güreşi dallarında öğrencilerimiz dereceler aldı. Yaz spor okulları kapsamında futbol, voleybol, basketbol, yüzme, karate, judo, tekvando, güreş branşlarında   1.000'nin üzerinde  çocuğumuzun kaydı yapıldı. Her yıl bu sayıyı artırarak devam etmek istiyoruz. Çünkü spor kaynaşmayı, zamanlamayı, stratejiyi, oyun kurmayı, senkronizasyonu, takım ruhu oluşturmayı, karşılıklı iletişimi, hamle yapmayı, disipliner çalışmayı, kas gelişimini, psiko- motor öğrenme gibi birçok gelişim aşamasını içinde barındırır" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (