( (

Başkan Sekmen Akşeker Et Entegre Tesislerinde

İş Dünyası 01.04.2021 - 11:01, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Başkan Sekmen Akşeker Et Entegre Tesislerinde

Sektörünün en büyük tesislerinin başında gelen Akşeker et entegre tesisleri Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’i konuk etti.
Kırmızı et sektörünün son yıllarda Türkiye’nin en gözde firması durumuna gelen Akşeker Grup’un Konya’daki Akşeker Et Entegre Tesisleri Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’i misafir etti.  Tesisleri gezen ve Akşeker Grup Yönetim Kurulu Başkanı Muhammed Şeker’den şirketin işleyişi ve ürünleri hakkında bilgiler alan konuk başkan Sekmen, “Biz Erzurum’da Akşeker’in tüm ürünlerini severek ve güvenerek tüketiyoruz. Bu tesisleri daha önce de Akşeker Grup’un kurucusu merhum kardeşim Ali Şeker’i ziyaretimde yakından görmüştüm” şeklinde konuştu. Akşeker Grup Yönetim Kurulu Başkanı Muhammed Şeker de Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirtirken “Sayın başkanımız bizim baba dostumuzdur. Kendisini tesislerimizde misafir etmekten mutluluk duyuyoruz” dedi.
Sektörünün en büyük tesislerinin başında gelen Akşeker et entegre tesisleri Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’i konuk etti.

Kırmızı et sektörünün son yıllarda Türkiye’nin en gözde firması durumuna gelen Akşeker Grup’un Konya’daki Akşeker Et Entegre Tesisleri Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’i misafir etti. 

Tesisleri gezen ve Akşeker Grup Yönetim Kurulu Başkanı Muhammed Şeker’den şirketin işleyişi ve ürünleri hakkında bilgiler alan konuk başkan Sekmen, “Biz Erzurum’da Akşeker’in tüm ürünlerini severek ve güvenerek tüketiyoruz. Bu tesisleri daha önce de Akşeker Grup’un kurucusu merhum kardeşim Ali Şeker’i ziyaretimde yakından görmüştüm” şeklinde konuştu.

Akşeker Grup Yönetim Kurulu Başkanı Muhammed Şeker de Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirtirken “Sayın başkanımız bizim baba dostumuzdur. Kendisini tesislerimizde misafir etmekten mutluluk duyuyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (