( (

Başkan Kurt’tan esnafa duyuru

İş Dünyası 30.06.2020 - 11:34, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Başkan Kurt’tan esnafa duyuru

Alüminyum ve Pvc Doğrama Yapan Esnaf ve Sanatkarlarımıza Duyuru!
Konya Demir ve Emsali Sanatkarlar Oda Başkanı Mehmet Yüksel Kurt Son günlerde esnafın yaşadığı CE belgesi ile ilgili bir açıklama yayınladı.   Başkan kurt yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi: “Odamızın yapmış olduğu istişareler neticesinde ortaya çıkan, CE işareti uygunluk etiketi yapı malzemeleri yönetmeliğine göre alüminyum doğrama ve pvc doğrama yapan, kapılar, pencereler, kepenkler, panjurlar, büyük kapılar ve ilgili bina donanımı olan her türlü üretimde aranmaktadır.   Denetimler esnasında esnafımızın zor durumda kalmaması, cezai müeyyide ile karşılaşmaması için cam, alüminyum profil ve plastik ürünlerinin üretici firmalardan deney raporlarını temin ederek işletmelerinin CE işareti uygunluk belgesi için teknik raporunu hazırlatarak gerekli evrakları temin etmeleri önemle duyurulur.   Saygıdeğer esnaflarımıza hayırlı ve bereketli işler dilerim. Her daim esnaf ve sanatkarlarımızın yanında olmaya devam ediyoruz. Sevgi ve Saygılarımızla.”   Demir ve Emsali Sanatkarlar Oda Başkanı Mehmet Yüksel KURT
Alüminyum ve Pvc Doğrama Yapan Esnaf ve Sanatkarlarımıza Duyuru!

Konya Demir ve Emsali Sanatkarlar Oda Başkanı Mehmet Yüksel Kurt Son günlerde esnafın yaşadığı CE belgesi ile ilgili bir açıklama yayınladı.

 

Başkan kurt yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi: “Odamızın yapmış olduğu istişareler neticesinde ortaya çıkan, CE işareti uygunluk etiketi yapı malzemeleri yönetmeliğine göre alüminyum doğrama ve pvc doğrama yapan, kapılar, pencereler, kepenkler, panjurlar, büyük kapılar ve ilgili bina donanımı olan her türlü üretimde aranmaktadır.

 

Denetimler esnasında esnafımızın zor durumda kalmaması, cezai müeyyide ile karşılaşmaması için cam, alüminyum profil ve plastik ürünlerinin üretici firmalardan deney raporlarını temin ederek işletmelerinin CE işareti uygunluk belgesi için teknik raporunu hazırlatarak gerekli evrakları temin etmeleri önemle duyurulur.

 

Saygıdeğer esnaflarımıza hayırlı ve bereketli işler dilerim. Her daim esnaf ve sanatkarlarımızın yanında olmaya devam ediyoruz. Sevgi ve Saygılarımızla.”

 

Demir ve Emsali Sanatkarlar Oda Başkanı Mehmet Yüksel KURT

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (