( (

Başkan Angı’dan Cumhuriyet Bayramı mesajı

Gündem (Haber Merkezi) - | 28.10.2024 - 16:53, Güncelleme: 28.10.2024 - 16:53
 

Başkan Angı’dan Cumhuriyet Bayramı mesajı

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.
Şanlı Cumhuriyetin 101. yılında Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aziz şehitleri ve kahraman gazileri saygı ve minnetle andıklarını ifade eden Başkan Angı, tüm Konyalıların bayramını tebrik etti. Türk Milleti’nin esareti hiçbir zaman kabul etmediğini ve etmeyeceğini dile getiren Başkan Angı, “Cumhuriyet, milletimizin tarihindeki en önemli gurur tablolarından biridir. Şanlı tarihimizde nice devletler kurmuş olan ecdadımız, tüm imkânsızlıklara rağmen istiklal aşkıyla bağımsızlık ateşini Samsun’dan yakmış ve Anadolu’nun her tarafına yayılan bu inanç ile Cumhuriyetimizi ilan etmiştir. Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır ancak; Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır’ sözlerinde de belirttiği gibi Cumhuriyeti korumak ve yaşatmak bizlerin en büyük görevidir” dedi. ‘MİLLETİMİZE HİZMETİMİZİ SÜRDÜRÜYORUZ’ Cumhuriyetin 101. yılında aynı azim ve kararlılıkla geleceğe emin adımlarla yürüdüklerini vurgulayan AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, “AK Parti iktidarları olarak Cumhuriyetimizin 101. yılını aziz milletimizle birlikte kutlamamın mutluluğunu yaşıyoruz. Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ülkemizi yeni hedeflerine ulaştırmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Ekonomiden sağlığa, eğitimden tarıma, sanayiden bilim, teknoloji ve ulaşıma kadar pek çok alanda gerçekleştirdiğimiz yatırımlarla ülkemize ve milletimize hizmetimizi sürdürüyoruz. 2053 ve 2071 vizyonumuza uygun bir Türkiye’yi inşa etmek, bizden sonraki nesillere sağlam temellere dayalı bir ülke bırakmak en büyük arzumuzdur” diye konuştu. ‘MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİZİN YANINDAYIZ’ Filistin başta olmak üzere Ortadoğu’da yaşanan işgale de değinen Başkan Angı, sözlerini şöyle tamamladı: “Eli kanlı İsrail bir yılı aşkın süredir Filistin’de gerçekleştirdiği insanlık dışı saldırılar sonucu 17 binden fazla çocuk, 11 binden fazla kadın olmak üzere 42 binden fazla masum Müslüman kardeşimizin ölümüne sebep olmuştur. Filistin’de bu insanlık dışı zulüm devam ederken insan haklarını ağzından düşürmeyen bazı Batılı devletler İsrail’i kınama cesareti bile gösterememiştir. Biz, Türkiye Cumhuriyeti olarak Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Filistin’in haklı davasını her platformda savunacağız ve Müslüman kardeşlerimizin yanında olduğumuzu tüm dünyaya ilan edeceğiz. Bölgemizde ve dünyada tüm mazlumların ve mağdurların umudu olarak barışı ve huzuru daim kılmak için var gücümüzle çalışacağız. Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin 101. yılını tebrik ediyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyor, gazilerimize sağlıklı ömürler diliyorum.”
AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Şanlı Cumhuriyetin 101. yılında Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aziz şehitleri ve kahraman gazileri saygı ve minnetle andıklarını ifade eden Başkan Angı, tüm Konyalıların bayramını tebrik etti. Türk Milleti’nin esareti hiçbir zaman kabul etmediğini ve etmeyeceğini dile getiren Başkan Angı, “Cumhuriyet, milletimizin tarihindeki en önemli gurur tablolarından biridir. Şanlı tarihimizde nice devletler kurmuş olan ecdadımız, tüm imkânsızlıklara rağmen istiklal aşkıyla bağımsızlık ateşini Samsun’dan yakmış ve Anadolu’nun her tarafına yayılan bu inanç ile Cumhuriyetimizi ilan etmiştir. Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır ancak; Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır’ sözlerinde de belirttiği gibi Cumhuriyeti korumak ve yaşatmak bizlerin en büyük görevidir” dedi.

‘MİLLETİMİZE HİZMETİMİZİ SÜRDÜRÜYORUZ’

Cumhuriyetin 101. yılında aynı azim ve kararlılıkla geleceğe emin adımlarla yürüdüklerini vurgulayan AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, “AK Parti iktidarları olarak Cumhuriyetimizin 101. yılını aziz milletimizle birlikte kutlamamın mutluluğunu yaşıyoruz. Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ülkemizi yeni hedeflerine ulaştırmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Ekonomiden sağlığa, eğitimden tarıma, sanayiden bilim, teknoloji ve ulaşıma kadar pek çok alanda gerçekleştirdiğimiz yatırımlarla ülkemize ve milletimize hizmetimizi sürdürüyoruz. 2053 ve 2071 vizyonumuza uygun bir Türkiye’yi inşa etmek, bizden sonraki nesillere sağlam temellere dayalı bir ülke bırakmak en büyük arzumuzdur” diye konuştu.

‘MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİZİN YANINDAYIZ’

Filistin başta olmak üzere Ortadoğu’da yaşanan işgale de değinen Başkan Angı, sözlerini şöyle tamamladı: “Eli kanlı İsrail bir yılı aşkın süredir Filistin’de gerçekleştirdiği insanlık dışı saldırılar sonucu 17 binden fazla çocuk, 11 binden fazla kadın olmak üzere 42 binden fazla masum Müslüman kardeşimizin ölümüne sebep olmuştur. Filistin’de bu insanlık dışı zulüm devam ederken insan haklarını ağzından düşürmeyen bazı Batılı devletler İsrail’i kınama cesareti bile gösterememiştir. Biz, Türkiye Cumhuriyeti olarak Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Filistin’in haklı davasını her platformda savunacağız ve Müslüman kardeşlerimizin yanında olduğumuzu tüm dünyaya ilan edeceğiz. Bölgemizde ve dünyada tüm mazlumların ve mağdurların umudu olarak barışı ve huzuru daim kılmak için var gücümüzle çalışacağız. Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin 101. yılını tebrik ediyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyor, gazilerimize sağlıklı ömürler diliyorum.”

Konya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (