( (

Başkan Ali Konak Makamını Minik Elanur’a Devretti

Bölge 23.04.2021 - 14:48, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Başkan Ali Konak Makamını Minik Elanur’a Devretti

Konya’nın Yunak İlçe Belediye Başkanı Ali Konak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Alenur Zengin’e Başkanlık makamını devretti.
Yunak  Belediye Başkanı Ali Konak, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri dolayısı ile  Atatürk İlk Öğretim Okulu öğrencisi Elanur ZENGİN'e  başkanlık koltuğunu devretti. Başkanlık koltuğuna oturan Elanur Zengin ilk talimatı her okula kütüphane açılması ve ilçemize geri dönüşüm tesisinin kazandırılması oldu. Başkan Konak, “Çocuklarımızın çok başarılı olmasını istiyorum. Ülkemiz, milletimiz için bu çok önemli, bizim yapmak isteyip de yapamadıklarımız elbette var, bunları sizler yapacaksınız. Makamların asıl sahipleri sizlersiniz, gelecekte İlçemiz  ülkemiz, milletimiz için önemli hizmetler üreteceğinize eminim. Bu bayram vesilesi ile Cumhuriyetimizin kurucusu  milli devlet, Kurtuluş Savaşı Zaferimiz başta olmak üzere birçok şeyi borçlu olduğumuz Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle anıyor, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı kutluyorum” ifadelerini kullandı. Ziyaretinin ardından kendisine belediye başkanı Ali KONAK tarafından hediye takdimi yapıldı.  
Konya’nın Yunak İlçe Belediye Başkanı Ali Konak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Alenur Zengin’e Başkanlık makamını devretti.

Yunak  Belediye Başkanı Ali Konak, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri dolayısı ile  Atatürk İlk Öğretim Okulu öğrencisi Elanur ZENGİN'e  başkanlık koltuğunu devretti. Başkanlık koltuğuna oturan Elanur Zengin ilk talimatı her okula kütüphane açılması ve ilçemize geri dönüşüm tesisinin kazandırılması oldu.




Başkan Konak, “Çocuklarımızın çok başarılı olmasını istiyorum. Ülkemiz, milletimiz için bu çok önemli, bizim yapmak isteyip de yapamadıklarımız elbette var, bunları sizler yapacaksınız. Makamların asıl sahipleri sizlersiniz, gelecekte İlçemiz  ülkemiz, milletimiz için önemli hizmetler üreteceğinize eminim. Bu bayram vesilesi ile Cumhuriyetimizin kurucusu  milli devlet, Kurtuluş Savaşı Zaferimiz başta olmak üzere birçok şeyi borçlu olduğumuz Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle anıyor, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Ziyaretinin ardından kendisine belediye başkanı Ali KONAK tarafından hediye takdimi yapıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (