( (

Başkan Akpınar, Basın Mensuplarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını Kutladı

Bölge (Haber Merkezi) - | 24.07.2024 - 15:20, Güncelleme: 24.07.2024 - 15:20
 

Başkan Akpınar, Basın Mensuplarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını Kutladı

Ereğli Belediye Başkanı Umut Akpınar 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı Günü vesilesiyle Ereğli’de faaliyet gösteren basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya gelerek günlerini kutladı.
Kısa bir selamlama konuşması yapan Başkan Akpınar: “Bugün Gazeteciler ve Basın Bayramı Günü basın mensupları olarak hepinizin gününü kutluyorum. Sizler önemli bir görev üstleniyorsunuz, bu görev ciddi ve vicdani sorumluluk da getiriyor. Sizlerin kalemleri önemli, ciddi paylaşımlar yapıyorsunuz. Kaleminiz güçlü olsun ve şehrimiz, ülkemiz, dünyamız açısından güzel haberleri yazdığınız, bizlerin de okuduğu günler diliyorum. Sizler için çalışma şartlarının daha iyi olduğu, keyifle çalıştığınız ve gelecek nesillere güzel haberler aktardığınız zamanlar diliyorum. Tekraren gününüzü kutluyorum, emeğinizin karşılığını fazlasıyla almanızı diliyorum. Katıldığınız için hepinize teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.   Samimi sohbet ortamında geçen kahvaltı programında çok güzel şeyler yapacaklarını, bunu hep birlikte yaparak başarıyı da birlikte kucaklayacaklarını belirten Başkan Akpınar: “Derdimiz Ereğli, fedakarlıklarla, şeffaf olarak samimiyetle yolumuza devam ediyoruz” şeklinde konuştu. Programa iştirak eden basın mensupları; tüm sorularına içtenlikle cevap veren Başkan Akpınar’a anlamlı program ve samimi yaklaşımı için teşekkür ettiler.
Ereğli Belediye Başkanı Umut Akpınar 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı Günü vesilesiyle Ereğli’de faaliyet gösteren basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya gelerek günlerini kutladı.

Kısa bir selamlama konuşması yapan Başkan Akpınar: “Bugün Gazeteciler ve Basın Bayramı Günü basın mensupları olarak hepinizin gününü kutluyorum. Sizler önemli bir görev üstleniyorsunuz, bu görev ciddi ve vicdani sorumluluk da getiriyor. Sizlerin kalemleri önemli, ciddi paylaşımlar yapıyorsunuz. Kaleminiz güçlü olsun ve şehrimiz, ülkemiz, dünyamız açısından güzel haberleri yazdığınız, bizlerin de okuduğu günler diliyorum. Sizler için çalışma şartlarının daha iyi olduğu, keyifle çalıştığınız ve gelecek nesillere güzel haberler aktardığınız zamanlar diliyorum. Tekraren gününüzü kutluyorum, emeğinizin karşılığını fazlasıyla almanızı diliyorum. Katıldığınız için hepinize teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

 

Samimi sohbet ortamında geçen kahvaltı programında çok güzel şeyler yapacaklarını, bunu hep birlikte yaparak başarıyı da birlikte kucaklayacaklarını belirten Başkan Akpınar: “Derdimiz Ereğli, fedakarlıklarla, şeffaf olarak samimiyetle yolumuza devam ediyoruz” şeklinde konuştu. Programa iştirak eden basın mensupları; tüm sorularına içtenlikle cevap veren Başkan Akpınar’a anlamlı program ve samimi yaklaşımı için teşekkür ettiler.

Konya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (