( (

ASKON Konya, Bin Çocuğu Sevinirdi

İş Dünyası 20.12.2020 - 23:21, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

ASKON Konya, Bin Çocuğu Sevinirdi

ASKON Konya Şubesi, ‘Çocuklar Üşümesin’ başlıklı kampanya ile bin çocuğa giyecek yardımında bulundu
Sosyal sorumluluk projelerine büyük önem veren ASKON Konya Şubesi, geleneksel hale getirdiği ‘Çocuklar Üşümesin’ yardım kampanyasının 5.sini bu yıl  gerçekleştirildi. ASKON Konya Şubesi Eğitim ve Sosyal İlişkiler Başkanı Zeliha Üzümcü önderliğinde gerçekleştirilen çalışma kapsamında1000 çocuğa bot, mont, atkı, bere ve çorap dağıtımı yapılacak. Hazırlıkları tamamlanan çalışma kapsamında çocuklara giyecekler GENÇ ASKON Konya Şube yönetim kurulu  üyeleri aracılığı ile ilçelere dağıtımına başlanmıştır.   Çalışma ile ilgili açıklamalarda bulunan ASKON Konya Şubesi Eğitim ve Sosyal İşler Başkanı Zeliha Üzümcü, ASKON Konya Şubesi olarak sosyal sorumluluk projelerine önem verdiklerinin altını çizdi. Üzümcü, “Resulullah(SAV) buyuruyor ki, ‘Cennette büyük bir köşk vardır. İsmi Darü’l ferahtır. Buraya ancak çocukları sevindirenler girer.’ Biz de bu düsturla çocukları sevindirme noktasında çalışmalara önem veriyoruz. Geçtiğimiz yıllarda da yaptığımız dağıtımlar oldu. Bu yıl da ihtiyaç sahibi 1000 çocuğumuza kışlık giyecek dağıtacağız. Mont, bot, atkı, bere ve çorap kombinlerimiz şubemizde hazırlandı. Bu hafta içi minik yavrulara dağıtımı gerçekleştireceğiz. Bu çalışmada bizlere öncülük eden başkanımız Atilla Sinacı ve desteklerini esirgemeyen tüm yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum” dedi. ASKON Konya Şube Başkanı Atılla Sinacı da,  böyle güzel bir projeye imza attıkları için Eğitim ve Sosyal İşleri Başkanı Zeliha Üzümcü’yü tebrik ederek, destek veren tüm yönetim kurulana teşekkür etti. Başkan Sinacı, sosyal sorumluluk projelerimizle 2020 yılına sağlıkçılarımıza ve hastenelerimize 1 Milyon maske hediye ederek başladık, daha sonra umreci covit19 hastalarının ihtiyaçları karşılandı, yine Genç ASKON'umuzun öncülüğünde Okullara temizlik ve dezenfektan ve kitap yardımlarında bulunduk. Giresun, İzmir felaketlerinde bölge insanına yardımlar ulaştırdık ve  son olarak 5. sini düzenlediğimiz çocuklar üşümesin kampanyası ile bu yılı sonlandırmış oluyoruz dedi.
ASKON Konya Şubesi, ‘Çocuklar Üşümesin’ başlıklı kampanya ile bin çocuğa giyecek yardımında bulundu

Sosyal sorumluluk projelerine büyük önem veren ASKON Konya Şubesi, geleneksel hale getirdiği ‘Çocuklar Üşümesin’ yardım kampanyasının 5.sini bu yıl  gerçekleştirildi. ASKON Konya Şubesi Eğitim ve Sosyal İlişkiler Başkanı Zeliha Üzümcü önderliğinde gerçekleştirilen çalışma kapsamında1000 çocuğa bot, mont, atkı, bere ve çorap dağıtımı yapılacak. Hazırlıkları tamamlanan çalışma kapsamında çocuklara giyecekler GENÇ ASKON Konya Şube yönetim kurulu  üyeleri aracılığı ile ilçelere dağıtımına başlanmıştır.

 

Çalışma ile ilgili açıklamalarda bulunan ASKON Konya Şubesi Eğitim ve Sosyal İşler Başkanı Zeliha Üzümcü, ASKON Konya Şubesi olarak sosyal sorumluluk projelerine önem verdiklerinin altını çizdi.

Üzümcü, “Resulullah(SAV) buyuruyor ki, ‘Cennette büyük bir köşk vardır. İsmi Darü’l ferahtır. Buraya ancak çocukları sevindirenler girer.’ Biz de bu düsturla çocukları sevindirme noktasında çalışmalara önem veriyoruz. Geçtiğimiz yıllarda da yaptığımız dağıtımlar oldu. Bu yıl da ihtiyaç sahibi 1000 çocuğumuza kışlık giyecek dağıtacağız. Mont, bot, atkı, bere ve çorap kombinlerimiz şubemizde hazırlandı. Bu hafta içi minik yavrulara dağıtımı gerçekleştireceğiz. Bu çalışmada bizlere öncülük eden başkanımız Atilla Sinacı ve desteklerini esirgemeyen tüm yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum” dedi.

ASKON Konya Şube Başkanı Atılla Sinacı da,  böyle güzel bir projeye imza attıkları için Eğitim ve Sosyal İşleri Başkanı Zeliha Üzümcü’yü tebrik ederek, destek veren tüm yönetim kurulana teşekkür etti. Başkan Sinacı, sosyal sorumluluk projelerimizle 2020 yılına sağlıkçılarımıza ve hastenelerimize 1 Milyon maske hediye ederek başladık, daha sonra umreci covit19 hastalarının ihtiyaçları karşılandı, yine Genç ASKON'umuzun öncülüğünde Okullara temizlik ve dezenfektan ve kitap yardımlarında bulunduk. Giresun, İzmir felaketlerinde bölge insanına yardımlar ulaştırdık ve  son olarak 5. sini düzenlediğimiz çocuklar üşümesin kampanyası ile bu yılı sonlandırmış oluyoruz dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (