( (

ASELSAN ile Yeni Bir Döneme Girdik

İş Dünyası 12.03.2021 - 11:04, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

ASELSAN ile Yeni Bir Döneme Girdik

ASELSAN Konya Silah Sistemleri Fabrikası’nı ziyaret eden ASKON Konya Şube Başkanı Atilla Sinacı, “Böylesine büyük bir yatırımla Konya, endüstriyel anlamda yeni bir dönem girdi. Şehrimiz adına gururluyuz” dedi
Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Konya Şube Başkanı Atilla Sinacı, Başkan Yardımcıları Osman Oflaz ve Ufuk Usta, ASELSAN Konya Silah Sistemleri Fabrikası’na ziyarette bulundu. Ziyarette ASKON Konya heyetini, Konya Savunma Sanayi A.Ş . Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Koyuncu ve ASELSAN Konya Silah Sistemleri Fabrikası Genel Müdürü Bülent Işık ağırladı. Ziyarette konuşan ASKON Konya Şube Başkanı Atilla Sinacı, ASELSAN Konya Silah Sistemleri Fabrikası’nın, şehri yeni bir faza geçirdiğini dile getirdi. Başkan Sinacı, “ASELSAN Silah Sistemleri Fabrikası, Konya için tarihi bir yatırım oldu. Güçlü sanayisi ile bir çok çeşitte üretim yapan Konya’ya yapılan bu yatırım devrim niteliğinde. Farklı endüstriyel alanlarda öne çıkan şehrimiz artık Savunma Sanayi’nde en önemli merkez haline geldi. Bu yatırım ile Konya yeni bir faza geçti diyebiliriz. Bu kadar kısa sürede tamamlanıp üretime başlaması da ayrı bir önemli nokta. Ben böylesine stratejik bir yatırımın şehrimize kazandırılmasında emeği geçen başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, bakanlarımıza, milletvekillerimize, belediye başkanlarımıza ve Konya Savunma Sanayi A.Ş. ortaklarına teşekkür ediyorum. Devlet-sanayi işbirliği ile yapılması da bu noktada büyük bir örnek oldu. Teknoloji Endüstri Bölgesi ile birlikte gelecekte Konya, dünyada savunma sanayi sistemlerinde ileri gelen bir merkez haline gelecek” dedi. Ziyaretten memnun kaldıklarını belirten Konya Savunma Sanayi A.Ş . Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Koyuncu ve ASELSAN Konya Silah Sistemleri Fabrikası Genel Müdürü Bülent Işık da, ASKON Konya Şube Başkanı Atilla Sinacı ve beraberinde heyete teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.
ASELSAN Konya Silah Sistemleri Fabrikası’nı ziyaret eden ASKON Konya Şube Başkanı Atilla Sinacı, “Böylesine büyük bir yatırımla Konya, endüstriyel anlamda yeni bir dönem girdi. Şehrimiz adına gururluyuz” dedi

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Konya Şube Başkanı Atilla Sinacı, Başkan Yardımcıları Osman Oflaz ve Ufuk Usta, ASELSAN Konya Silah Sistemleri Fabrikası’na ziyarette bulundu. Ziyarette ASKON Konya heyetini, Konya Savunma Sanayi A.Ş . Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Koyuncu ve ASELSAN Konya Silah Sistemleri Fabrikası Genel Müdürü Bülent Işık ağırladı.

Ziyarette konuşan ASKON Konya Şube Başkanı Atilla Sinacı, ASELSAN Konya Silah Sistemleri Fabrikası’nın, şehri yeni bir faza geçirdiğini dile getirdi.

Başkan Sinacı, “ASELSAN Silah Sistemleri Fabrikası, Konya için tarihi bir yatırım oldu. Güçlü sanayisi ile bir çok çeşitte üretim yapan Konya’ya yapılan bu yatırım devrim niteliğinde. Farklı endüstriyel alanlarda öne çıkan şehrimiz artık Savunma Sanayi’nde en önemli merkez haline geldi. Bu yatırım ile Konya yeni bir faza geçti diyebiliriz. Bu kadar kısa sürede tamamlanıp üretime başlaması da ayrı bir önemli nokta.

Ben böylesine stratejik bir yatırımın şehrimize kazandırılmasında emeği geçen başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, bakanlarımıza, milletvekillerimize, belediye başkanlarımıza ve Konya Savunma Sanayi A.Ş. ortaklarına teşekkür ediyorum. Devlet-sanayi işbirliği ile yapılması da bu noktada büyük bir örnek oldu. Teknoloji Endüstri Bölgesi ile birlikte gelecekte Konya, dünyada savunma sanayi sistemlerinde ileri gelen bir merkez haline gelecek” dedi.

Ziyaretten memnun kaldıklarını belirten Konya Savunma Sanayi A.Ş . Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Koyuncu ve ASELSAN Konya Silah Sistemleri Fabrikası Genel Müdürü Bülent Işık da, ASKON Konya Şube Başkanı Atilla Sinacı ve beraberinde heyete teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (