( (

Ankara'nın kırsalındaki küçükbaş hayvanları Büyükşehir yıkıyor

23.06.2024 - 15:10, Güncelleme: 23.06.2024 - 15:10
 

Ankara'nın kırsalındaki küçükbaş hayvanları Büyükşehir yıkıyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi, kırsal mahallelere küçükbaş hayvan yıkama makinesi desteği sağladı.ANKARA (İGFA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi, Küçükbaş hayvanların dış parazitlerden arındırılması ve et-süt, yapağı veriminin artırılması amacıyla hayvan yetiştiricilerine ilaçlı, basınçlı ve püskürtmeli "Küçükbaş Hayvan Yıkama Makinesi" desteği sunmaya başladı. Ankara'da kırsal mahallelerdeki muhtarların talepleri doğrultusunda belediye ekipleri, yetiştiricilerin işletmelerine giderek makine kurulumunu ve temizlik işlemlerini gerçekleştiriyor. Üreticiler ise Büyükşehir'in bu hizmetinden oldukça memnun. https://twitter.com/ankarabbld/status/1804785072391717056

Ankara Büyükşehir Belediyesi, kırsal mahallelere küçükbaş hayvan yıkama makinesi desteği sağladı.

ANKARA (İGFA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi, Küçükbaş hayvanların dış parazitlerden arındırılması ve et-süt, yapağı veriminin artırılması amacıyla hayvan yetiştiricilerine ilaçlı, basınçlı ve püskürtmeli "Küçükbaş Hayvan Yıkama Makinesi" desteği sunmaya başladı.

Ankara'da kırsal mahallelerdeki muhtarların talepleri doğrultusunda belediye ekipleri, yetiştiricilerin işletmelerine giderek makine kurulumunu ve temizlik işlemlerini gerçekleştiriyor.

Üreticiler ise Büyükşehir'in bu hizmetinden oldukça memnun.

https://twitter.com/ankarabbld/status/1804785072391717056

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (