( (

Alya O Nerden Bilsin dedi

24.05.2024 - 01:41, Güncelleme: 24.05.2024 - 01:41
 

Alya O Nerden Bilsin dedi

Alya'nın “O Nerden Bilsin" adlı single çalışmasının Akustik versiyonu tüm dijital platformlarda yerini aldı.İSTANBUL (İGFA) - Pop müziğin parlayan yıldızı Alya'nın “O Nerden Bilsin" adlı single çalışmasının Akustik versiyonu FAM Music Company etiketiyle, Sony Music dağıtımıyla tüm dijital platformlarda yerini aldı. Söz, müzik ve düzenlemesi Sinan Akçıl’ a ait olan “O Nerden Bilsin ” şarkısı’nın akustik versiyonuna Sinan Akçıl’ da piyanosunun başında eşlik etti.

Alya'nın “O Nerden Bilsin" adlı single çalışmasının Akustik versiyonu tüm dijital platformlarda yerini aldı.

İSTANBUL (İGFA) - Pop müziğin parlayan yıldızı Alya'nın “O Nerden Bilsin" adlı single çalışmasının Akustik versiyonu FAM Music Company etiketiyle, Sony Music dağıtımıyla tüm dijital platformlarda yerini aldı.
Söz, müzik ve düzenlemesi Sinan Akçıl’ a ait olan “O Nerden Bilsin ” şarkısı’nın akustik versiyonuna Sinan Akçıl’ da piyanosunun başında eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (