( (

Alo 185 Yenilenen Yapısıyla Daha Kaliteli Hizmet Verecek

Bölge 18.02.2021 - 16:19, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Alo 185 Yenilenen Yapısıyla Daha Kaliteli Hizmet Verecek

ALO 185 Çağrı Merkezi’nde yeni bir yapılanmaya giden Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, mevzuat, teknik, halkla ilişkiler ve hitabet konularında oryantasyon eğitimleri alan uzman bir ekiple daha etkin ve kaliteli bir hizmet verecek.
                Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü bünyesinde 7 gün 24 saat esasına dayalı faaliyetlerini sürdüren ve abonelerine daha etkin, hızlı ve güvenli hizmet sunabilmek için yenilenen ALO 185 Çağrı Merkezi, alanında uzman bir ekiple daha da güçlendirildi.                 KOSKİ Çağrı Merkezi’ne dahil olan yeni ekip, oryantasyon eğitiminden başarıyla geçerek görevlerine başladı. ALO 185 Çağrı Merkezinde, şikâyet ve taleplerle ilgili başvuruların incelenmesi, iş emirleri oluşturulması, gerekli bilgilerin alınması ile başvuruların cevaplandırılması işlemlerinin yanı sıra, hitabet, mevzuat, vatandaş memnuniyeti yaklaşımı, telefonda iletişim, kriz yönetimi ve ekip çalışması eğitimleri de alan personel,  6360 Sayılı Büyükşehir Belediyeleri Kanunu çerçevesinde Konya sınırları içerisinde bulunan tüm yerleşim yerlerine hizmet verecek.                 Müşterilerin su arıza veya başka nedenlerle oluşan mahalli veya genel su kesintileri hakkında bilgi almaları, müşterilere borç bilgisi verilmesi ve abonelik bilgi güncellemesi gibi görevleri de yerine getiren ALO 185 Çağrı Merkezi, bunun yanında abonelik kayıtlarında not oluşturma, abonelik kaydı, tahliyeden su kapatma başvurularının kayıt altına alınması, müşterilerin beyan ettiği sayaç endeksine göre fatura düzenlenmesi, fatura bedelini yüksek bulan müşterilerin şikâyetlerinin ön incelemesinin yapılması, tahakkuklardan, okuma hatasından ve tahmini tahakkuk hatasından tenzil işlemlerini de gerçekleştiriyor. BELEDİYE VATANDAŞLARIMIZIN EVİDİR Kurum kültürünü içselleştirip gelişimlerinin sağlanması amacıyla düzenlenen eğitim programında göreve yeni başlayan personelle bir araya gelen Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürü Ahmet Demir, ekip çalışmasının önemine dikkat çekti. Demir, “Belediyecilik bir ekip işidir. KOSKİ Genel Müdürlüğümüzde de ekibin organizmaları hepimiziz.” dedi. Belediyecilik hizmetlerinde yapılan her işin bir karşılığının olduğunu, tüm görevlerin önemli olduğunu belirten Demir, “Sizden özel olarak istediğimiz şudur: Biz belediyeyiz. Vatandaşlarımız, belediyeyi kendi evi gibi görür. Biz vatandaşlarımızın hizmetçisiyiz. Herkes farklı farklı yerlerde görev yapıyor olabilir ama işimizi çok iyi yapmak zorundayız.” ifadelerini kullandı. Demir, eğitim sonunda göreve başlayan personele başarılar diledi.
ALO 185 Çağrı Merkezi’nde yeni bir yapılanmaya giden Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, mevzuat, teknik, halkla ilişkiler ve hitabet konularında oryantasyon eğitimleri alan uzman bir ekiple daha etkin ve kaliteli bir hizmet verecek.

                Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü bünyesinde 7 gün 24 saat esasına dayalı faaliyetlerini sürdüren ve abonelerine daha etkin, hızlı ve güvenli hizmet sunabilmek için yenilenen ALO 185 Çağrı Merkezi, alanında uzman bir ekiple daha da güçlendirildi.

                KOSKİ Çağrı Merkezi’ne dahil olan yeni ekip, oryantasyon eğitiminden başarıyla geçerek görevlerine başladı. ALO 185 Çağrı Merkezinde, şikâyet ve taleplerle ilgili başvuruların incelenmesi, iş emirleri oluşturulması, gerekli bilgilerin alınması ile başvuruların cevaplandırılması işlemlerinin yanı sıra, hitabet, mevzuat, vatandaş memnuniyeti yaklaşımı, telefonda iletişim, kriz yönetimi ve ekip çalışması eğitimleri de alan personel,  6360 Sayılı Büyükşehir Belediyeleri Kanunu çerçevesinde Konya sınırları içerisinde bulunan tüm yerleşim yerlerine hizmet verecek.

                Müşterilerin su arıza veya başka nedenlerle oluşan mahalli veya genel su kesintileri hakkında bilgi almaları, müşterilere borç bilgisi verilmesi ve abonelik bilgi güncellemesi gibi görevleri de yerine getiren ALO 185 Çağrı Merkezi, bunun yanında abonelik kayıtlarında not oluşturma, abonelik kaydı, tahliyeden su kapatma başvurularının kayıt altına alınması, müşterilerin beyan ettiği sayaç endeksine göre fatura düzenlenmesi, fatura bedelini yüksek bulan müşterilerin şikâyetlerinin ön incelemesinin yapılması, tahakkuklardan, okuma hatasından ve tahmini tahakkuk hatasından tenzil işlemlerini de gerçekleştiriyor.

BELEDİYE VATANDAŞLARIMIZIN EVİDİR

Kurum kültürünü içselleştirip gelişimlerinin sağlanması amacıyla düzenlenen eğitim programında göreve yeni başlayan personelle bir araya gelen Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürü Ahmet Demir, ekip çalışmasının önemine dikkat çekti. Demir, “Belediyecilik bir ekip işidir. KOSKİ Genel Müdürlüğümüzde de ekibin organizmaları hepimiziz.” dedi.

Belediyecilik hizmetlerinde yapılan her işin bir karşılığının olduğunu, tüm görevlerin önemli olduğunu belirten Demir, “Sizden özel olarak istediğimiz şudur: Biz belediyeyiz. Vatandaşlarımız, belediyeyi kendi evi gibi görür. Biz vatandaşlarımızın hizmetçisiyiz. Herkes farklı farklı yerlerde görev yapıyor olabilir ama işimizi çok iyi yapmak zorundayız.” ifadelerini kullandı.

Demir, eğitim sonunda göreve başlayan personele başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (