( (

Aleyna Tilki, Reynmen ve Ece Seçkin Rekorları Alt Üst Etti!

Magazin 03.01.2021 - 19:52, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Aleyna Tilki, Reynmen ve Ece Seçkin Rekorları Alt Üst Etti!

PUBG MOBILE; pandemi nedeniyle yılbaşını evde geçirmek durumunda kalan oyunseverler ile PUBG MOBILE Yılbaşı Gecesi Youtube canlı yayınında buluştu. “Gamer” influencerların konuk olup, yıldız sanatçıların performans sergilediği gecede oyunseverler; konukların bilgi ve tahmin yarışmalarında eğlenceli anlar yaşayıp, Aleyna Tilki, Reynmen ve Ece Seçkin konserlerinde müziğe doyarken, PUBG MOBILE karşılaşmalarında heyecan ve adrenalini sonuna kadar yaşadılar. Yayında dağıtılan binlerce hediye kodu ile sürpriz hediyeler kazandılar.
Müzik ve oyun dünyasının önemli isimlerini buluşturan 220 dk’lık programda, oyun içi izlenme ve influencer canlı yayınlarıyla anlık 270,000 kişiye ulaşılırken toplamda 9.2 milyon izleyici yayına katıldı. Aleyna Tilki, Reynmen ve Ece Seçkin’in canlı konserlerinin yer aldığı program YouTube trend videolar listesinde 1 numaraya çıkarken Türkiye’de canlı konser izleyici rekorunu kırdı.   OYUNSEVERLER EĞLENCEYE DOYDU   Yayında, Mezarcı, Egoist Pati, Nisa, BloodRapper, Doch, Tugay Gök, Miranda ve Vural Üzül kendi aralarında kırmızı ve mavi olarak 4’er kişilik iki takıma ayrılıp, bilgi ve tahmin yarışmalarında birbirleriyle yarıştılar. Verdikleri doğru cevaplar ile takımlarına puanlar kazandırdılar.   YAYINCILARIN MAÇLARI NEFES KESTİ   Yarışmaların ardından oyunseverlerin heyecanla beklediği karşılaşmalar başladı. Konukların 1VS1 maçları nefes kesti. Geceye Mezarcı ve Doch’un maçı damga vurdu. Youtube’taki atışma sonrası ilk kez PUBG MOBILE Yılbaşı Gecesi’nde karşı karşıya gelen ikili, 1VS1’de kozlarını paylaştı. Maç sonunda ikilinin birbirlerine sarılarak aralarındaki buzları erittikleri görüldü. Heyecanın zirve yaptığı maçlar sona erdi ve gecenin şampiyonunu belirleyecek 4VS4 maçı başladı. Nefeslerin tutulduğu, Unlost (Cantuğ Özsoy) sunumuyla gerçekleşen 4VS4 maçını kırmızı takım kazanarak, kupayı evlerine götürdü.   ALEYNA TİLKİ, REYNMEN VE ECE SEÇKİN YILDIZLAR SAHNESİ’NDE   ZURNİSTANBUL orkestrası PUBG MOBILE tema müziğini geleneksel Türk ezgileri ile yorumlarken, geceyarısında Türkiye’nin yılbaşı ile özdeşleşen eğlencesi, oryantal dansçılar geceye renk kattı. Gece boyunca sanatçıların performanslarını sergilediği “Yıldızlar Sahnesi’nde”, Aleyna Tilki, Reynmen ve Ece Seçkin şarkıları ve muhteşem performansları ile yeni yıl heyecanını tüm izleyecilere yaşattı. Reynmen son şarkısı Melek’i ilk kez canlı olarak gecede seslendirdi. Performansların ardından sanatçılar ana stüdyoya gelip, PUBG MOBILE gösteri maçında kozlarını paylaştı. 2 takıma ayrılan sanatçılara Unlost eşlik etti ve Unlost & Aleyna Tilki, Reynmen & Ece Seçkin maçı yapıldı.   Dans, müzik, eğlence, adrenalin ve heyecan dolu yılbaşı kutlaması ile yılbaşını evinde geçiren oyunseverler yeni yıla keyifli bir başlangıç yaptı.  
PUBG MOBILE; pandemi nedeniyle yılbaşını evde geçirmek durumunda kalan oyunseverler ile PUBG MOBILE Yılbaşı Gecesi Youtube canlı yayınında buluştu. “Gamer” influencerların konuk olup, yıldız sanatçıların performans sergilediği gecede oyunseverler; konukların bilgi ve tahmin yarışmalarında eğlenceli anlar yaşayıp, Aleyna Tilki, Reynmen ve Ece Seçkin konserlerinde müziğe doyarken, PUBG MOBILE karşılaşmalarında heyecan ve adrenalini sonuna kadar yaşadılar. Yayında dağıtılan binlerce hediye kodu ile sürpriz hediyeler kazandılar.

Müzik ve oyun dünyasının önemli isimlerini buluşturan 220 dk’lık programda, oyun içi izlenme ve influencer canlı yayınlarıyla anlık 270,000 kişiye ulaşılırken toplamda 9.2 milyon izleyici yayına katıldı. Aleyna Tilki, Reynmen ve Ece Seçkin’in canlı konserlerinin yer aldığı program YouTube trend videolar listesinde 1 numaraya çıkarken Türkiye’de canlı konser izleyici rekorunu kırdı.

 

OYUNSEVERLER EĞLENCEYE DOYDU

 

Yayında, Mezarcı, Egoist Pati, Nisa, BloodRapper, Doch, Tugay Gök, Miranda ve Vural Üzül kendi aralarında kırmızı ve mavi olarak 4’er kişilik iki takıma ayrılıp, bilgi ve tahmin yarışmalarında birbirleriyle yarıştılar. Verdikleri doğru cevaplar ile takımlarına puanlar kazandırdılar.

 

YAYINCILARIN MAÇLARI NEFES KESTİ

 

Yarışmaların ardından oyunseverlerin heyecanla beklediği karşılaşmalar başladı. Konukların 1VS1 maçları nefes kesti. Geceye Mezarcı ve Doch’un maçı damga vurdu. Youtube’taki atışma sonrası ilk kez PUBG MOBILE Yılbaşı Gecesi’nde karşı karşıya gelen ikili, 1VS1’de kozlarını paylaştı. Maç sonunda ikilinin birbirlerine sarılarak aralarındaki buzları erittikleri görüldü. Heyecanın zirve yaptığı maçlar sona erdi ve gecenin şampiyonunu belirleyecek 4VS4 maçı başladı. Nefeslerin tutulduğu, Unlost (Cantuğ Özsoy) sunumuyla gerçekleşen 4VS4 maçını kırmızı takım kazanarak, kupayı evlerine götürdü.

 

ALEYNA TİLKİ, REYNMEN VE ECE SEÇKİN YILDIZLAR SAHNESİ’NDE

 

ZURNİSTANBUL orkestrası PUBG MOBILE tema müziğini geleneksel Türk ezgileri ile yorumlarken, geceyarısında Türkiye’nin yılbaşı ile özdeşleşen eğlencesi, oryantal dansçılar geceye renk kattı. Gece boyunca sanatçıların performanslarını sergilediği “Yıldızlar Sahnesi’nde”, Aleyna Tilki, Reynmen ve Ece Seçkin şarkıları ve muhteşem performansları ile yeni yıl heyecanını tüm izleyecilere yaşattı. Reynmen son şarkısı Melek’i ilk kez canlı olarak gecede seslendirdi. Performansların ardından sanatçılar ana stüdyoya gelip, PUBG MOBILE gösteri maçında kozlarını paylaştı. 2 takıma ayrılan sanatçılara Unlost eşlik etti ve Unlost & Aleyna Tilki, Reynmen & Ece Seçkin maçı yapıldı.

 

Dans, müzik, eğlence, adrenalin ve heyecan dolu yılbaşı kutlaması ile yılbaşını evinde geçiren oyunseverler yeni yıla keyifli bir başlangıç yaptı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (