( (

Aleyna Tilki Amerikalı Ünlü Dj ve Prodüktör Dıplo’yu Kapadokya’da Ağırladı

Magazin (Özgür Aras) - Özgür Aras | 24.11.2023 - 12:08, Güncelleme: 24.11.2023 - 12:08
 

Aleyna Tilki Amerikalı Ünlü Dj ve Prodüktör Dıplo’yu Kapadokya’da Ağırladı

Şöhreti sınırlarımızı aşan Aleyna Tilki 2021’de ‘Retrograde’ ve ‘Sır’ şarkılarında çalıştığı Diplo’ya Kapadokya’yı gezdirdi. İkilinin sonraki rotası İstanbul…
Aleyna Tilki 2 yıl önce Amerikalı DJ/Produktör Diplo ile ilk İngilizce single’ı ‘Retrograde’de çalışmış ve şarkı birçok ülkede listelere girmişti. Diplo daha sonra Aleyna ile ‘Sır’ şarkısında da çalışmıştı. O dönemden beri görüşmeye devam eden ikili tekrar bir araya geldi.   Dİplo’yu Türkiye’de ağırlayan Aleyna Tilki konuğunu Kapadokya’ya götürdü. Birlikte peri bacalarını gezdiler. Diplo bölgeye hayran kaldı. Beraber Kapadokya’da çektirdikleri fotoğrafı paylaşan Aleyna Tilki’ye kısa sürede binlerce beğeni geldi.   Aleyna Tilki ve Diplo Kapadokya’nın ardından İstanbul’a gelecek. Aleyna Tilki bu kez kendi şehrinin güzellikleriyle arkadaşını tanıştıracak.
Şöhreti sınırlarımızı aşan Aleyna Tilki 2021’de ‘Retrograde’ ve ‘Sır’ şarkılarında çalıştığı Diplo’ya Kapadokya’yı gezdirdi. İkilinin sonraki rotası İstanbul…

Aleyna Tilki 2 yıl önce Amerikalı DJ/Produktör Diplo ile ilk İngilizce single’ı ‘Retrograde’de çalışmış ve şarkı birçok ülkede listelere girmişti. Diplo daha sonra Aleyna ile ‘Sır’ şarkısında da çalışmıştı. O dönemden beri görüşmeye devam eden ikili tekrar bir araya geldi.

 

Dİplo’yu Türkiye’de ağırlayan Aleyna Tilki konuğunu Kapadokya’ya götürdü. Birlikte peri bacalarını gezdiler. Diplo bölgeye hayran kaldı. Beraber Kapadokya’da çektirdikleri fotoğrafı paylaşan Aleyna Tilki’ye kısa sürede binlerce beğeni geldi.

 

Aleyna Tilki ve Diplo Kapadokya’nın ardından İstanbul’a gelecek. Aleyna Tilki bu kez kendi şehrinin güzellikleriyle arkadaşını tanıştıracak.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (