( (

AKOM'dan Sağanak Yağmur Uyarısı

10.07.2024 - 11:34, Güncelleme: 10.07.2024 - 11:34
 

AKOM'dan Sağanak Yağmur Uyarısı

İstanbul güne 26 derece civarında seyreden hava sıcaklıkları İle birlikte az bulutlu ve açık bir gökyüzü İle başladı. SAĞANAK GEÇİŞLERİ YAŞANABİLİR İBB Afet İşleri Dairesi Başkanlığı AKOM verilerine göre, İstanbul’da öğle saatlerinden sonra (15:00) Pendik, Sultanbeyli, Tuzla ve Şile gibi doğu İlçelerimizde kısa süreli ve yerel gök gürültülü sağanak yağmur geçişleri yaşanması bekleniyor. POYRAZ SERT ESECEK İstanbul'da kuzeyli yönlerden ( Poyraz) aralıklarla kuvvetlice (10-45 km/sa) esen rüzgar kente serinlik verse de, sıcaklıkların hafta boyunca 31-34 derece aralığında seyredeceği, Perşembe (Yarın) ilk saatlerden (01:00) itibaren de yine yerel olarak kısa süreli kuvvetli gök gürültülü sağanak yağmur geçişlerinin yaşanacağı öngörülüyor. İstanbul’da hava sıcaklıklarının 24 Temmuz'a kadar mevsim normallerinin 2-5 derece üzerinde seyretmesi bekleniyor. Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

İstanbul güne 26 derece civarında seyreden hava sıcaklıkları İle birlikte az bulutlu ve açık bir gökyüzü İle başladı.

SAĞANAK GEÇİŞLERİ YAŞANABİLİR

İBB Afet İşleri Dairesi Başkanlığı AKOM verilerine göre, İstanbul’da öğle saatlerinden sonra (15:00) Pendik, Sultanbeyli, Tuzla ve Şile gibi doğu İlçelerimizde kısa süreli ve yerel gök gürültülü sağanak yağmur geçişleri yaşanması bekleniyor.

POYRAZ SERT ESECEK

İstanbul'da kuzeyli yönlerden ( Poyraz) aralıklarla kuvvetlice (10-45 km/sa) esen rüzgar kente serinlik verse de, sıcaklıkların hafta boyunca 31-34 derece aralığında seyredeceği, Perşembe (Yarın) ilk saatlerden (01:00) itibaren de yine yerel olarak kısa süreli kuvvetli gök gürültülü sağanak yağmur geçişlerinin yaşanacağı öngörülüyor.

İstanbul’da hava sıcaklıklarının 24 Temmuz'a kadar mevsim normallerinin 2-5 derece üzerinde seyretmesi bekleniyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (