( (

Ak Parti Karatay'tan Ev Ziyaretleri

Siyaset 22.01.2021 - 16:23, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Ak Parti Karatay'tan Ev Ziyaretleri

AK Parti Karatay İlçe Başkanlığı teşkilat programı kapsamında Çatalhüyük, Saraçoğlu ve Akabe Mahallelerinde ev ziyaretlerinde bulundu.
AK Parti Karatay İlçe Başkanlığı teşkilat programı kapsamında Çatalhüyük, Saraçoğlu ve Akabe Mahallelerinde ev ziyaretlerinde bulundu. Ziyarete AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ve  Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca katıldı. Program hakkında bilgi veren AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı, " Bugün Karatay İlçe Başkanlığı'mız ile mahallelerimizde ev ziyaretleri yaptık. Ziyâret ettiğimiz evlerde vatandaşlarımızla hasbihal ettik "  dedi. AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, "Milletvekilimiz Gülay Samancı, ve Belediye Başkanımız Hasan Kılca ile mahallelerimizde ziyaretler gerçekleştirdik. Mahallerimizde evlerinde bizleri misafir eden gönlü geniş hemşehrilerimize şükranlarımızı sunduk" ifadelerine yer verdi. Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ise yaptıkları ev ziyaretlerinde Çatalhüyük, Saraçoğlu ve Akabe Mahallelerinde belediye olarak yaptıkları hizmetleri ve yapacakları yatırımları anlattı.
AK Parti Karatay İlçe Başkanlığı teşkilat programı kapsamında Çatalhüyük, Saraçoğlu ve Akabe Mahallelerinde ev ziyaretlerinde bulundu.

AK Parti Karatay İlçe Başkanlığı teşkilat programı kapsamında Çatalhüyük, Saraçoğlu ve Akabe Mahallelerinde ev ziyaretlerinde bulundu. Ziyarete AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ve  Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca katıldı.

Program hakkında bilgi veren AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı, " Bugün Karatay İlçe Başkanlığı'mız ile mahallelerimizde ev ziyaretleri yaptık. Ziyâret ettiğimiz evlerde vatandaşlarımızla hasbihal ettik "  dedi.

AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, "Milletvekilimiz Gülay Samancı, ve Belediye Başkanımız Hasan Kılca ile mahallelerimizde ziyaretler gerçekleştirdik. Mahallerimizde evlerinde bizleri misafir eden gönlü geniş hemşehrilerimize şükranlarımızı sunduk" ifadelerine yer verdi.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ise yaptıkları ev ziyaretlerinde Çatalhüyük, Saraçoğlu ve Akabe Mahallelerinde belediye olarak yaptıkları hizmetleri ve yapacakları yatırımları anlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (