( (

Acar’dan Bayram Tebriği

Gündem 12.05.2021 - 17:18, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Acar’dan Bayram Tebriği

YRP Konya İl Başkanı Adnan Acar Ramazan Bayramının İslâm dünyasının uyanmasına vesile olmasını diledi.
Yeniden Refah Partisi (YRP) Konya İl Başkanı Adnan Acar, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Acar mesajında “Evveli rahmet, ortası mağfiret ve sonu azaptan kurtuluş” olan mübarek Ramazan ayını geride bırakarak, sevgimizi, umutlarımızı, kardeşlik ve dostluğumuzu, mutluluğumuzu ve kederlerimizi paylaşma, bütün bir toplum olarak kaynaşma günü olan bayrama ulaşmanın huzur ve sevincini yaşıyoruz.” dedi.      Dargınlık ve kırgınlıkların giderildiği bayramlarımızın; barış, sevgi ve esenliğin dalga dalga toplumun bütün kesimlerine yayıldığı özel günler olduğunu belirterek bugünlerin sıradan günler olmadığını dile getiren Acar, yüce dinimizin “Ben’i” “Biz” yapan rahmet çağrısına uyulmasının önemine dikkat çekti.     Bayramlarda, sevgi, saygı, özveri, fedakârlık ve güzellikler adına ne varsa harmanlayıp bunları gönülden gönüle sunmak gerektiğini ifade eden Başkan Acar, “Farklı düşüncelerden dolayı insanları yargılamadan, sınıflandırmadan ve ötekileştirmeden gönül kapılarımızı açmalı, aramızdaki mesafeleri kaldırarak şefkat ve merhamet elimizi birbirimize uzatmalıyız. Varlık sebebimiz ve hayır dualarına her zaman muhtaç olduğumuz aile büyüklerimizi ziyaret etmeli, çocukları sevindirmeliyiz. Bu duygu ve düşünceler ile halkımızın ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramını tebrik eder, bütün insanlığa barış ve huzur getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ederim.” dedi.
YRP Konya İl Başkanı Adnan Acar Ramazan Bayramının İslâm dünyasının uyanmasına vesile olmasını diledi.

Yeniden Refah Partisi (YRP) Konya İl Başkanı Adnan Acar, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Acar mesajında “Evveli rahmet, ortası mağfiret ve sonu azaptan kurtuluş” olan mübarek Ramazan ayını geride bırakarak, sevgimizi, umutlarımızı, kardeşlik ve dostluğumuzu, mutluluğumuzu ve kederlerimizi paylaşma, bütün bir toplum olarak kaynaşma günü olan bayrama ulaşmanın huzur ve sevincini yaşıyoruz.” dedi.

    

Dargınlık ve kırgınlıkların giderildiği bayramlarımızın; barış, sevgi ve esenliğin dalga dalga toplumun bütün kesimlerine yayıldığı özel günler olduğunu belirterek bugünlerin sıradan günler olmadığını dile getiren Acar, yüce dinimizin “Ben’i” “Biz” yapan rahmet çağrısına uyulmasının önemine dikkat çekti.

   

Bayramlarda, sevgi, saygı, özveri, fedakârlık ve güzellikler adına ne varsa harmanlayıp bunları gönülden gönüle sunmak gerektiğini ifade eden Başkan Acar, “Farklı düşüncelerden dolayı insanları yargılamadan, sınıflandırmadan ve ötekileştirmeden gönül kapılarımızı açmalı, aramızdaki mesafeleri kaldırarak şefkat ve merhamet elimizi birbirimize uzatmalıyız. Varlık sebebimiz ve hayır dualarına her zaman muhtaç olduğumuz aile büyüklerimizi ziyaret etmeli, çocukları sevindirmeliyiz. Bu duygu ve düşünceler ile halkımızın ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramını tebrik eder, bütün insanlığa barış ve huzur getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ederim.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (