Gökhan Esen, Türkan Şoray İçin Yazılan "Bir Film Gibi"yi Seslendiriyor

DMC etiketiyle "Bir Film Gibi" 4 Ekim Cuma günü tüm dijital platformlarda müzikseverlerle ve Türkan Şoray sevenleriyle buluştu. 

Sözü ve müziği Dr. Selahattin Erhan'a ait olan Bir Film Gibi'nin düzenlemesi de Gökhan Esen'e ait. Şarkının klibinin yönetmenliğini Erkan Nas üstlenirken, şarkının klibinde alınan özel izinlerle Türkan Şoray'ın Vesikalı Yarim filminden görüntüler kullanıldı. 

TÜRKAN SULTAN'A İTHAFEN YAZILAN İLK ŞARKI

Bir Film Gibi, Türk Sineması'nın Sultanı Türkan Şoray'a ithafen yazılan ilk şarkı olma özelliğini taşıyor. Sözü ve müziği onlarca başarılı şarkıya imza atan Dr. Selahattin Erhan'a ait olan Bir Film Gibi, Türkan Şoray'ın siyah beyaz Türk filmi klasiği olan "Vesikalı Yarim" filmindeki olağanüstü oyunculuğundan esinlenilerek hazırlanmış. Şarkının klibinde de özel izinlerle Vesikalı Yarim'den görüntüler yer alıyor. Gökhan Esen, Amerika'dan Türkiye'ye döndükten sonraki ilk single'ında bu şarkıyla buluşmasının kendisi için çok özel ve önemli olduğuna vurgu yapıyor. 

EDİTÖRE NOT: Türkan Şoray'ı anlatan şarkılar var, fakat Bir Film Gibi sadece Türkan Şoray'a ithafen yazılan ilk şarkı özelliğini taşıyor. 

TÜM MÜZİK LİSTELERİNE GİRDİ

Gökhan Esen, Türkan Şoray için yazılan "Bir Film Gibi" şarkısıyla müzikseverlerle 4 Ekim Cuma günü buluştu. Ve büyük bir başarı yakalayarak dijitaldeki tüm tüm listelerinde ilk sıralara yükseldi.