( (

Hızır Derneği Öğrencilerle İftarlarda Buluşmaya Devam Ediyor

Gündem 12.04.2022 - 12:57, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Hızır Derneği Öğrencilerle İftarlarda Buluşmaya Devam Ediyor

2021 yılında kurulan Hızır İnsani Yardım ve Eğitim Derneği Konya’dan tüm Türkiye’ye,Balkanlara,Afrika’ya kadar dünyanın farklı noktalarında faaliyetlerini sürdürmektedir.
Ramazan ayı münasebetiyle öncelikli faaliyetle alanını eğitim öğretim ve öğrencilere veren HızırDerneği iftarlarda öğrencilerle buluşmaya devam ediyor. Bir taraftan ihtiyaç sahibi insanlara Hızır’ınselamını taşıyıp onlara yardım götüren dernek, diğer taraftan kimsesiz yetim ve yine ihtiyaç sahibiöğrencilere her türlü eğitim desteğini vermekte ve aynı zamanda ramazan iftar sofralarını bu öğrenciler ile paylaşmaktadır. Konya’da Aksaray’dan gelen öğrencilerle ve hafızlarla iftarda buluşandernek, Afrika Benin’deki yetimleri de Ramazan İftar sofralarında yalnız bırakmadı.   Öğrencilerle ile iftar sofrasında buluşan Hızır Derneği Kurucusu Dr. Mehmet Birekul ‘’Ramazanayıbizlere paylaşmanın bir arada olmanın ne kadar kıymetli olduğunu hatırlatıyor. Güzel kalpliçocuklarımızın gülen gözlerine şahit olmak, onlarla aynı sofrada buluşmak bizlere mutluluk vermektedir.Fiziken yanlarında olamasak da Afrika Benin gibi ülkelerde kurulan iftar sofralarımızda yine ihtiyaç sahibi ve yetim öğrencilerle Ramazanın bereketini yaşıyoruz. Sadece kendi halkımız değil, tüm dünya üzerinde yardıma ihtiyacı olan herkese umut olup el uzatmaya çalışıyoruz. Bu bereket dolu günlerde İftar programımıza destek olup yardımlarını bağışlayan ve katılım sağlayan tüm misafirlerimiz ve bağışçılarımıza teşekkür ediyorum.’’ İfadelerini kullandı.
2021 yılında kurulan Hızır İnsani Yardım ve Eğitim Derneği Konya’dan tüm Türkiye’ye,Balkanlara,Afrika’ya kadar dünyanın farklı noktalarında faaliyetlerini sürdürmektedir.

Ramazan ayı münasebetiyle öncelikli faaliyetle alanını eğitim öğretim ve öğrencilere veren HızırDerneği iftarlarda öğrencilerle buluşmaya devam ediyor. Bir taraftan ihtiyaç sahibi insanlara Hızır’ınselamını taşıyıp onlara yardım götüren dernek, diğer taraftan kimsesiz yetim ve yine ihtiyaç sahibiöğrencilere her türlü eğitim desteğini vermekte ve aynı zamanda ramazan iftar sofralarını bu öğrenciler ile paylaşmaktadır. Konya’da Aksaray’dan gelen öğrencilerle ve hafızlarla iftarda buluşandernek, Afrika Benin’deki yetimleri de Ramazan İftar sofralarında yalnız bırakmadı.

 

Öğrencilerle ile iftar sofrasında buluşan Hızır Derneği Kurucusu Dr. Mehmet Birekul ‘’Ramazanayıbizlere paylaşmanın bir arada olmanın ne kadar kıymetli olduğunu hatırlatıyor. Güzel kalpliçocuklarımızın gülen gözlerine şahit olmak, onlarla aynı sofrada buluşmak bizlere mutluluk vermektedir.Fiziken yanlarında olamasak da Afrika Benin gibi ülkelerde kurulan iftar sofralarımızda yine ihtiyaç sahibi ve yetim öğrencilerle Ramazanın bereketini yaşıyoruz. Sadece kendi halkımız değil, tüm dünya üzerinde yardıma ihtiyacı olan herkese umut olup el uzatmaya çalışıyoruz. Bu bereket dolu günlerde İftar programımıza destek olup yardımlarını bağışlayan ve katılım sağlayan tüm misafirlerimiz ve bağışçılarımıza teşekkür ediyorum.’’ İfadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (