( (

Zeytinburnu Belediyesi Adayların Yanında

Eğitim 26.07.2019 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Zeytinburnu Belediyesi Adayların Yanında

Tercih telaşına düşen üniversite adaylarını yalnız bırakmayan Zeytinburnu Belediyesi Gençlik Merkezi, “Geleceğin için Doğru Tercih” sloganıyla bu heyecanlı süreçte öğrencilere kılavuz oluyor. 29 Temmuz Pazartesi günü saat 17.00’a kadar adayları Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’nde ağırlayacak olan Zeytinburnu Belediyesi, yeni nesil tercih robotu sayesinde üniversite adaylarına zorlu karar sürecinde destek vererek, öğrencilere en doğru bölüm ve üniversiteyi tercih etmeleri için yardımcı oluyor.  UZMAN HOCALAR DESTEK VERİYOR Gerçeğe en yakın sonucu veren tercih robotu sayesinde adaylar için üniversite seçimini meşakkatli bir halden çıkarıp pratik ve doğru hale getiren Zeytinburnu Belediyesi, aynı zamanda öğrencilerin kısa sürede stressiz ve rahat bir tercih yapmalarına da katkı sağlıyor. 29 Temmuz Pazartesi saat 17.00’a kadar Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’nde ücretsiz olarak danışmanlık hizmeti vermeye devam edecek olan uzman hocalar, üniversiteye giden bu heyecanlı yolda en doğru tercih için kılavuz olacaklar.

Tercih telaşına düşen üniversite adaylarını yalnız bırakmayan Zeytinburnu Belediyesi Gençlik Merkezi, “Geleceğin için Doğru Tercih” sloganıyla bu heyecanlı süreçte öğrencilere kılavuz oluyor. 29 Temmuz Pazartesi günü saat 17.00’a kadar adayları Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’nde ağırlayacak olan Zeytinburnu Belediyesi, yeni nesil tercih robotu sayesinde üniversite adaylarına zorlu karar sürecinde destek vererek, öğrencilere en doğru bölüm ve üniversiteyi tercih etmeleri için yardımcı oluyor.


 UZMAN HOCALAR DESTEK VERİYOR


Gerçeğe en yakın sonucu veren tercih robotu sayesinde adaylar için üniversite seçimini meşakkatli bir halden çıkarıp pratik ve doğru hale getiren Zeytinburnu Belediyesi, aynı zamanda öğrencilerin kısa sürede stressiz ve rahat bir tercih yapmalarına da katkı sağlıyor. 29 Temmuz Pazartesi saat 17.00’a kadar Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’nde ücretsiz olarak danışmanlık hizmeti vermeye devam edecek olan uzman hocalar, üniversiteye giden bu heyecanlı yolda en doğru tercih için kılavuz olacaklar.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (