( (

Yusuf Amca’dan Anlamlı Yardım

Bölge 14.04.2020 - 14:54, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Yusuf Amca’dan Anlamlı Yardım

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında sokağa çıkması kısıtlanan Yusuf Yıldız, Meram Kaymakamlığı Vefa İletişim Hattı'nı arayarak, Milli Dayanışma Kampanyasına 1100 Euro destek oldu.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" sloganıyla başlattığı Milli Dayanışma Kampanyasına vatandaşların her kesiminden destekler devam ediyor. Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında sokağa çıkması kısıtlanan emekli Yusuf Yıldız, Meram Kaymakamlığı Vefa İletişim Hattı'nı arayarak kampanyaya 1100 Euro destek oldu.   Meram Kaymakamlığı Vefa Sosyal Destek Grubu ekipleri Yusuf Yıldız’ın evini ziyaret ederek, Meram Kaymakamı Resul Çelik’in teşekkür mesajları ile hediyesini takdim etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı yardım kampanyasına destek olmak istediklerini belirten Yusuf Yıldız, dışarı çıkamadıkları için, 112 nolu telefonu arayarak Meram Kaymakamlığı Vefa Sosyal Destek Grubundan destek istediklerini söyledi.   Tek İsteğim Devletimizin Ayakta Durması   Kaymakamlıktan gelen görevlilere Milli Dayanışma Kampanyası hesabına yatırmaları için 1100 Euro teslim eden Yıldız, görevlilerin bir ihtiyacınız var mı şeklindeki soruya ise, “Allah’a hamd olsun hiç bir sıkıntım yok. Tek isteğim devletimizin ayakta durması. Cumhurbaşkanımızın üzerindeki yükü ben kendi üzerime alıyorum. Üzerimde hissediyorum. Devletimizi yönetenlerin, diniyle, imanıyla bu ülkeyi düşmana teslim etmemeleri için gayret göstermelerini istiyorum. Cenabı-ı Allah yardımcıları olsun. Bugün bana görev emri gelsin askere gelirim. Allah’ın izniyle gücümün yettiği kadar ülke için canımı feda ederim dedi.   Yusuf Amca’yla Gurur Duyduk Meram Vefa Sosyal Destek Grubu olarak ilk günden itibaren vatandaşların en küçük bir mağduriyet yaşamaması için yoğun bir gayret içerisinde olduklarını belirten Meram Kaymakamı Resul Çelik, “Sayın Cumhurbaşkanımızın başlattığı ‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ milli dayanışma seferberliğine her kesimden çeşitli destekler geliyor ve bu bizleri oldukça mutlu etti. Özellikle emekli olan Yusuf Amcamızın böyle bir başvurusu daha da mutlu etti. Özellikle sıkıntısı talebi sorulduğunda tek isteğinin devletin ayakta durmasını isterim demesinden gurur duyduk. Devlet ve Milletin böyle süreçlerde daha çok kenetlenmiş olması,  birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmesi bizleri de motive ediyor. İnşallah bu süreci de en kısa zamanda el birliğiyle atlatacağız. Bunun için de vatandaşlarımızdan tek isteğimiz, kurallara azami uyulması, sosyal mesafeyi koruması ve evde kalmalarıdır.” diyerek duygu ve düşüncelerini ifade etti.  
Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında sokağa çıkması kısıtlanan Yusuf Yıldız, Meram Kaymakamlığı Vefa İletişim Hattı'nı arayarak, Milli Dayanışma Kampanyasına 1100 Euro destek oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" sloganıyla başlattığı Milli Dayanışma Kampanyasına vatandaşların her kesiminden destekler devam ediyor. Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında sokağa çıkması kısıtlanan emekli Yusuf Yıldız, Meram Kaymakamlığı Vefa İletişim Hattı'nı arayarak kampanyaya 1100 Euro destek oldu.

 

Meram Kaymakamlığı Vefa Sosyal Destek Grubu ekipleri Yusuf Yıldız’ın evini ziyaret ederek, Meram Kaymakamı Resul Çelik’in teşekkür mesajları ile hediyesini takdim etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı yardım kampanyasına destek olmak istediklerini belirten Yusuf Yıldız, dışarı çıkamadıkları için, 112 nolu telefonu arayarak Meram Kaymakamlığı Vefa Sosyal Destek Grubundan destek istediklerini söyledi.

 

Tek İsteğim Devletimizin Ayakta Durması

 

Kaymakamlıktan gelen görevlilere Milli Dayanışma Kampanyası hesabına yatırmaları için 1100 Euro teslim eden Yıldız, görevlilerin bir ihtiyacınız var mı şeklindeki soruya ise, “Allah’a hamd olsun hiç bir sıkıntım yok. Tek isteğim devletimizin ayakta durması. Cumhurbaşkanımızın üzerindeki yükü ben kendi üzerime alıyorum. Üzerimde hissediyorum. Devletimizi yönetenlerin, diniyle, imanıyla bu ülkeyi düşmana teslim etmemeleri için gayret göstermelerini istiyorum. Cenabı-ı Allah yardımcıları olsun. Bugün bana görev emri gelsin askere gelirim. Allah’ın izniyle gücümün yettiği kadar ülke için canımı feda ederim dedi.

 

Yusuf Amca’yla Gurur Duyduk

Meram Vefa Sosyal Destek Grubu olarak ilk günden itibaren vatandaşların en küçük bir mağduriyet yaşamaması için yoğun bir gayret içerisinde olduklarını belirten Meram Kaymakamı Resul Çelik, “Sayın Cumhurbaşkanımızın başlattığı ‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ milli dayanışma seferberliğine her kesimden çeşitli destekler geliyor ve bu bizleri oldukça mutlu etti. Özellikle emekli olan Yusuf Amcamızın böyle bir başvurusu daha da mutlu etti. Özellikle sıkıntısı talebi sorulduğunda tek isteğinin devletin ayakta durmasını isterim demesinden gurur duyduk. Devlet ve Milletin böyle süreçlerde daha çok kenetlenmiş olması,  birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmesi bizleri de motive ediyor. İnşallah bu süreci de en kısa zamanda el birliğiyle atlatacağız. Bunun için de vatandaşlarımızdan tek isteğimiz, kurallara azami uyulması, sosyal mesafeyi koruması ve evde kalmalarıdır.” diyerek duygu ve düşüncelerini ifade etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (