( (

Yunaklı Öğrenciler Kitap Fuarında

Bölge 17.10.2021 - 15:02, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Yunaklı Öğrenciler Kitap Fuarında

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Konya Kitap Günlerinin ilk gününde Yunaklı öğrenciler de fuarda yerlerini aldı.
Yunak Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Şehit Şevki Akgün Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, kitap fuarının ilk gününde Konyaya giderek fuar alanını gezdiler, yazarlarla buluştular ve kitap satın aldılar. Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından 15-24 Ekim 2021 tarihlerinde düzenlenen Konya Kitap Günleri Selçuklu Kongre Merkezi'nde gerçekleştiriliyor. Konya Kitap Günleri'nde 1 milyon kitap, 250 yayınevi, 450 yazar ve 500 etkinlik yer alacak. Önümüzdeki günlerde Yunak'ta öğrenim gören ortaokul ve lise öğrencilerinin guruplar halinde Kitap Günleri için Konya'ya ziyaretleri devam edecek.
Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Konya Kitap Günlerinin ilk gününde Yunaklı öğrenciler de fuarda yerlerini aldı.

Yunak Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Şehit Şevki Akgün Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, kitap fuarının ilk gününde Konyaya giderek fuar alanını gezdiler, yazarlarla buluştular ve kitap satın aldılar.

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından 15-24 Ekim 2021 tarihlerinde düzenlenen Konya Kitap Günleri Selçuklu Kongre Merkezi'nde gerçekleştiriliyor. Konya Kitap Günleri'nde 1 milyon kitap, 250 yayınevi, 450 yazar ve 500 etkinlik yer alacak.

Önümüzdeki günlerde Yunak'ta öğrenim gören ortaokul ve lise öğrencilerinin guruplar halinde Kitap Günleri için Konya'ya ziyaretleri devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (