( (

Yunak'taki Okullarda Yemek Denetimi

Bölge 02.10.2019 - 10:35, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Yunak'taki Okullarda Yemek Denetimi

Yunak'ta taşımalı eğitim kapsamındaki temel eğitim ve ortaöğretim okullarında verilen yemekler ve yemekhaneler denetlendi.
Yunak İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan, Şube Müdürleri Mehmet Ali Keleş ve Abdullah Tunçez  ile birlikte taşımalı eğitim kapsamındaki okullarda verilen öğlen yemeklerini denetledi. Yemek saatlerinde Fatih Ortaokulu ve İlkokulu, Cemal Karacan Anadolu Lisesi ve Yunak Anadolu Lisesine giden İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan, öğrencilerle birlikte sıraya girip yemekleri tattılar, menüler hakkında öğrencilerin görüş ve önerilerini aldılar. Yunak'ta  taşımalı eğitim kapsamında öğrenim gören toplam 778 öğrenciye sıcak öğle yemeği verildiğini söyleyen İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İscan, kendilerine emanet edilen öğrencileri okullarında en iyi şekilde misafir edebilmek için yemek çeşitleri ve lezzeti konusunda çok titiz davrandıklarını ifade etti. Taşımalı eğitim kapsamındaki öğrencilere verilen öğle yemeğinin kalitesi, miktarı ve hijyenik şartlara uygun olup olmadığı ile yemeklerin saklandığı yerleri denetleyen İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mahmut İşcan, bu tip incelemelerin yıl boyunca aralıksız devam edeceğini belirtti.
Yunak'ta taşımalı eğitim kapsamındaki temel eğitim ve ortaöğretim okullarında verilen yemekler ve yemekhaneler denetlendi.

Yunak İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan, Şube Müdürleri Mehmet Ali Keleş ve Abdullah Tunçez  ile birlikte taşımalı eğitim kapsamındaki okullarda verilen öğlen yemeklerini denetledi.

Yemek saatlerinde Fatih Ortaokulu ve İlkokulu, Cemal Karacan Anadolu Lisesi ve Yunak Anadolu Lisesine giden İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan, öğrencilerle birlikte sıraya girip yemekleri tattılar, menüler hakkında öğrencilerin görüş ve önerilerini aldılar.

Yunak'ta  taşımalı eğitim kapsamında öğrenim gören toplam 778 öğrenciye sıcak öğle yemeği verildiğini söyleyen İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İscan, kendilerine emanet edilen öğrencileri okullarında en iyi şekilde misafir edebilmek için yemek çeşitleri ve lezzeti konusunda çok titiz davrandıklarını ifade etti.

Taşımalı eğitim kapsamındaki öğrencilere verilen öğle yemeğinin kalitesi, miktarı ve hijyenik şartlara uygun olup olmadığı ile yemeklerin saklandığı yerleri denetleyen İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mahmut İşcan, bu tip incelemelerin yıl boyunca aralıksız devam edeceğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (