( (

Yunak’ta, TOKİ’nin 2. Etabı 1 Yıl İçinde Teslim Edilecek.

Bölge 01.08.2019 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Yunak’ta, TOKİ’nin 2. Etabı 1 Yıl İçinde Teslim Edilecek.

TOKİ’nin ikinci etabı hakkında bilgi veren Yunak Belediyesi Başkan Yardımcısı Haci Erşan, “Memleketimiz Yunak için güzel hizmetlerimiz devam etmektedir. Bu hizmetlerimizden biriside ilçemizdeki yoksul ve ihtiyaç sahiplerinin yararlanacağı TOKİ konutlarının ikinci etabının temelinin Kurban Bayram sonrası atılacak olmasıdır. Devletimizin Evsiz ve barksız kişilerin gelir durumuna bağlı olarak tanımış olduğu bu güzel imkanın halkımız için hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.  Kurban bayramı sonrası temeli atılacak olan Yunak TOKİ’nin ikinci etap yapımı, Kurban Bayramından sonra binaların yapılacağı yer tesliminden sonra başlanacaktır. TOKİ konutları 1 yıl içinde yapılarak, sahiplerine teslim edilecektir.  

TOKİ’nin ikinci etabı hakkında bilgi veren Yunak Belediyesi Başkan Yardımcısı Haci Erşan, “Memleketimiz Yunak için güzel hizmetlerimiz devam etmektedir. Bu hizmetlerimizden biriside ilçemizdeki yoksul ve ihtiyaç sahiplerinin yararlanacağı TOKİ konutlarının ikinci etabının temelinin Kurban Bayram sonrası atılacak olmasıdır. Devletimizin Evsiz ve barksız kişilerin gelir durumuna bağlı olarak tanımış olduğu bu güzel imkanın halkımız için hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.


 Kurban bayramı sonrası temeli atılacak olan Yunak TOKİ’nin ikinci etap yapımı, Kurban Bayramından sonra binaların yapılacağı yer tesliminden sonra başlanacaktır. TOKİ konutları 1 yıl içinde yapılarak, sahiplerine teslim edilecektir.  



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (