( (

Yunak’ta Kan bağışı Kampanyası

Bölge 18.11.2021 - 14:39, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Yunak’ta Kan bağışı Kampanyası

Konya'nın Yunak İlçe Belediye Başkanı Ali Konak ve İlçe Kaymakamı, İbrahim İşleyen ile birlikte Kızılay'a kan bağışında bulundu.
    Yunak Belediye Başkanı Ali Konak  ve İlçe Kaymakamı  İbrahim işleyen  Yunak ta Kurulan  Kızılay kan bağış tırını ziyaret ederek , Kan bağışında bulundular. Kan bağışının bir insanlık görevi olduğuna vurgu yapan Başka Ali Konak , Yunak Belediyesi olarak başkan yardımcılarımız, ve vatandaşlarımızla birlikte Kızılay Konya Şubemizin bağış tırında kan bağışında bulunduk. Buradan tüm hemşerilerime kan bağışında bulunmalarını öneriyorum. Özellikle bu pandemi döneminde kan ihtiyacı  çok daha arttı. Kızılay’ımız da hem yurt içinde hem de yırt dışında bu konuda çok güzel faaliyetler gösteriyor. Onların elini güçlü tutmak adına Türk  Milleti  olarak her zaman onlara destek olmalıyız. Kan verirken Kızılay yetkililerimizden öğrendiğimiz bilgilerde, memnun edici haberler aldık. Nüfusa oranla Konya’nın Yunak  ilçesi olarak   kan bağışında iyi noktada olduğumuzu öğrendik.  Bu konu gerçekten bizleri memnun ve motive etti. Dedi. Kan vermenin hayat kurtaracağını dile getiren İlçe Kaymakamı İbrahim İŞleyen, "Kan bağışında bulunmak bir hayat kurtarmakla eş değerdir. Aynı zamanda kendi sağlığımız açısından da kan bağışı önemli. Herkesi bu tür kampanyalara karşı duyarlı olmasını ve destek vermesini diliyorum. Burada kan bağışı kampanyasında görev alan ve kan bağışına destek veren herkese teşekkür ediyorum" dedi
Konya'nın Yunak İlçe Belediye Başkanı Ali Konak ve İlçe Kaymakamı, İbrahim İşleyen ile birlikte Kızılay'a kan bağışında bulundu.

    Yunak Belediye Başkanı Ali Konak  ve İlçe Kaymakamı  İbrahim işleyen  Yunak ta Kurulan  Kızılay kan bağış tırını ziyaret ederek , Kan bağışında bulundular.

Kan bağışının bir insanlık görevi olduğuna vurgu yapan Başka Ali Konak , Yunak Belediyesi olarak başkan yardımcılarımız, ve vatandaşlarımızla birlikte Kızılay Konya Şubemizin bağış tırında kan bağışında bulunduk. Buradan tüm hemşerilerime kan bağışında bulunmalarını öneriyorum. Özellikle bu pandemi döneminde kan ihtiyacı  çok daha arttı. Kızılay’ımız da hem yurt içinde hem de yırt dışında bu konuda çok güzel faaliyetler gösteriyor. Onların elini güçlü tutmak adına Türk  Milleti  olarak her zaman onlara destek olmalıyız. Kan verirken Kızılay yetkililerimizden öğrendiğimiz bilgilerde, memnun edici haberler aldık. Nüfusa oranla Konya’nın Yunak  ilçesi olarak   kan bağışında iyi noktada olduğumuzu öğrendik.  Bu konu gerçekten bizleri memnun ve motive etti. Dedi.

Kan vermenin hayat kurtaracağını dile getiren İlçe Kaymakamı İbrahim İŞleyen, "Kan bağışında bulunmak bir hayat kurtarmakla eş değerdir. Aynı zamanda kendi sağlığımız açısından da kan bağışı önemli. Herkesi bu tür kampanyalara karşı duyarlı olmasını ve destek vermesini diliyorum. Burada kan bağışı kampanyasında görev alan ve kan bağışına destek veren herkese teşekkür ediyorum" dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (