( (

Yunak'ta İlköğretim Haftası Kutlamaları

Eğitim 15.09.2020 - 15:45, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Yunak'ta İlköğretim Haftası Kutlamaları

Yunak ilçesinde, 2020-2021 eğitim öğretim yılı ilköğretim haftası kutlamaları başladı.
Hafta dolayısıyla Hükümet Konağı önündeki Atatürk  Anıtına çelenk sunma töreni düzenlendi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çelengini Atatürk Anıtı'na sundu. Ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Tören, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Işcan'ın günün anlam ve önemine ilişkin konuşmanın ardından sona erdi. İşcan, yaptığı konusmada; "Biliyoruz ki, ülke olarak, eğitim camiası olarak zor bir süreçten geçiyoruz. İnşallah okullarımız sadece okul öncesi ve ilkokul birinci sınıf öğrencilerimizle değil, en kısa sürede topyekün tüm öğrencilerimizle bir arada oluruz. 2020 - 2021 egitim öğretim yılının ve ilköğretim haftasının ilçemize, ilimize ve ülkemize hayırlı uğurlu olmasını temenni eder, başarılı bir yıl temenni ederim" dedi. Programa, Yunak İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan, şube müdürleri Muhammed Ali Tokdemir ve Tunçez ile okul ve kurum müdürleri katıldı.
Yunak ilçesinde, 2020-2021 eğitim öğretim yılı ilköğretim haftası kutlamaları başladı.

Hafta dolayısıyla Hükümet Konağı önündeki Atatürk  Anıtına çelenk sunma töreni düzenlendi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çelengini Atatürk Anıtı'na sundu. Ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Tören, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Işcan'ın günün anlam ve önemine ilişkin konuşmanın ardından sona erdi.

İşcan, yaptığı konusmada; "Biliyoruz ki, ülke olarak, eğitim camiası olarak zor bir süreçten geçiyoruz. İnşallah okullarımız sadece okul öncesi ve ilkokul birinci sınıf öğrencilerimizle değil, en kısa sürede topyekün tüm öğrencilerimizle bir arada oluruz. 2020 - 2021 egitim öğretim yılının ve ilköğretim haftasının ilçemize, ilimize ve ülkemize hayırlı uğurlu olmasını temenni eder, başarılı bir yıl temenni ederim" dedi.

Programa, Yunak İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan, şube müdürleri Muhammed Ali Tokdemir ve Tunçez ile okul ve kurum müdürleri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (