( (

Yunak’ta Hem Bedenler Hem Gönüller Isıtılıyor

Bölge 03.02.2021 - 15:11, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Yunak’ta Hem Bedenler Hem Gönüller Isıtılıyor

Konya'nın Yunak İlçesinde Hayırseverlerden İhtiyaç Sahibi Öğrencilere Giyim Yardımı Yapıldı
Yunak'ta isminin açıklanmasını istemeyen hayırseverler, ihtiyaç sahiplerine dağıtılması için Yunak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü nezdinde giyecek yardımında bulundular. İki haftadır bir çok hayır sever Yunak köy okulları başta olmak üzere çeşitli okullarda öğrenim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere Ayakkabıdan elbiseye, çoraptan atkıya kadar onlarca giyim eşyasını İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan aracılığı ile hem bedenleri ısıtmanın hem de gönülleri ısıtmanın huzurunu yaşadılar. Yunak İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan, hayırseverlerin bu konuda adeta bir yarış içerisinde olmalarından dolayı memnuniyetini dile getirerek, "Biz de teslim edilen ürünleri mahallelerimizde bulunan gerçek ihtiyaç sahipleri kişilere ulaştırmaya çalışıyoruz. Bizler önce ihtiyaç sahiplerini, ardından da ihtiyaç duyulan maddeleri tespit edip kimin neye ihtiyacı varsa müdürlerimiz aracılığı ile onlara teslim ediyoruz. Allah yardımseverlerden razı olsun" diye konuştu.
Konya'nın Yunak İlçesinde Hayırseverlerden İhtiyaç Sahibi Öğrencilere Giyim Yardımı Yapıldı

Yunak'ta isminin açıklanmasını istemeyen hayırseverler, ihtiyaç sahiplerine dağıtılması için Yunak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü nezdinde giyecek yardımında bulundular.

İki haftadır bir çok hayır sever Yunak köy okulları başta olmak üzere çeşitli okullarda öğrenim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere

Ayakkabıdan elbiseye, çoraptan atkıya kadar onlarca giyim eşyasını İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan aracılığı ile hem bedenleri ısıtmanın hem de gönülleri ısıtmanın huzurunu yaşadılar.

Yunak İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan, hayırseverlerin bu konuda adeta bir yarış içerisinde olmalarından dolayı memnuniyetini dile getirerek, "Biz de teslim edilen ürünleri mahallelerimizde bulunan gerçek ihtiyaç sahipleri kişilere ulaştırmaya çalışıyoruz. Bizler önce ihtiyaç sahiplerini, ardından da ihtiyaç duyulan maddeleri tespit edip kimin neye ihtiyacı varsa müdürlerimiz aracılığı ile onlara teslim ediyoruz. Allah yardımseverlerden razı olsun" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (