( (

Yunak’ta En Anlamlı Karne Töreni

Bölge 19.01.2020 - 12:51, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Yunak’ta En Anlamlı Karne Töreni

Yunak'ta 2019-2020 eğitim öğretim yılının ilk yarısının sona ermesiyle özel öğrencilerde karne heyecanı yaşadı.
Yunak Ekol Umut Evim Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde  eğitim gören otizm, yaygın gelişimsel bozukluğu, öğrenme güçlüğü  ve fiziksel engelli olan yaklaşık 95  öğrenciye karne sürprizi yapıldı. Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde  eğitim gören 95 özel eğitimli öğrenciye karneleri Yunak İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan  tarafından özel olarak verildi. Öğretmenleri tarafından özenle süslenen karnelerini alan öğrenciler büyük mutluluk yaşadılar. Özel öğrencilerin tüm yaşam ve eğitim alanlarında yanlarında olduklarını belirten Mahmut İşcan,  "Özel eğitim ve rehabilitasyon merkezinde  öğrencilerimize karnelerini takdim ediyoruz. Çocuklarımızın gerçekten başarıları takdire şayan. Buradaki öğrencilerimiz özel öğrenciler ve bu öğrencilerimizi bazen tatlı bir söz, bazen de bir gülümseme,  çok mutlu ediyor. Merkezde görev  yapan öğretmen ve eğitmenler burada güzel bir ortam oluşturmuşlar. Özel öğrencilerimize özel ve özveriyle yaklaşmışlar. Ben kendilerine teşekkür ederim. İnşallah ikinci dönem bu güzel, bu tatlı ve bu özel öğrencilerimizle sık sık bir arada olmayı arzu ediyorum" dedi. Merkez Kurucu Müdürü Abdullah Kürşat Cura ise, 95  öğrenciye 10 öğretmenle eğitim verdiklerini ve birinci dönemi sağlıklı bir şekilde tamamladıklarını ifade ederek "Merkezimizde  öğrencilerimize sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler başta olmak üzere günlük yaşam ve öz bakım beceri eğitimleri veriliyor. Çocuklarımızı sosyal hayata hazırlayacak dersler ve okuma yazma eğitimi de veriyoruz. Bu güzel günde İlçe Milli Eğitim Müdürümüz  Mahmut Işcan'ın bizlerle olması bizleri ziyadesiyle memnun etti" diye konuştu. Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan, daha önce de özel eğitim alan öğrencilerle zaman zaman bir araya gelerek konuya hassasiyetini göstermişti.  İşcan'ın ziyaretine Şube Müdürü Mehmet Ali Keleş de eşlik etti.
Yunak'ta 2019-2020 eğitim öğretim yılının ilk yarısının sona ermesiyle özel öğrencilerde karne heyecanı yaşadı.

Yunak Ekol Umut Evim Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde  eğitim gören otizm, yaygın gelişimsel bozukluğu, öğrenme güçlüğü  ve fiziksel engelli olan yaklaşık 95  öğrenciye karne sürprizi yapıldı. Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde  eğitim gören 95 özel eğitimli öğrenciye karneleri Yunak İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan  tarafından özel olarak verildi. Öğretmenleri tarafından özenle süslenen karnelerini alan öğrenciler büyük mutluluk yaşadılar.

Özel öğrencilerin tüm yaşam ve eğitim alanlarında yanlarında olduklarını belirten Mahmut İşcan,  "Özel eğitim ve rehabilitasyon merkezinde  öğrencilerimize karnelerini takdim ediyoruz. Çocuklarımızın gerçekten başarıları takdire şayan. Buradaki öğrencilerimiz özel öğrenciler ve bu öğrencilerimizi bazen tatlı bir söz, bazen de bir gülümseme,  çok mutlu ediyor. Merkezde görev  yapan öğretmen ve eğitmenler burada güzel bir ortam oluşturmuşlar. Özel öğrencilerimize özel ve özveriyle yaklaşmışlar. Ben kendilerine teşekkür ederim. İnşallah ikinci dönem bu güzel, bu tatlı ve bu özel öğrencilerimizle sık sık bir arada olmayı arzu ediyorum" dedi.

Merkez Kurucu Müdürü Abdullah Kürşat Cura ise, 95  öğrenciye 10 öğretmenle eğitim verdiklerini ve birinci dönemi sağlıklı bir şekilde tamamladıklarını ifade ederek "Merkezimizde  öğrencilerimize sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler başta olmak üzere günlük yaşam ve öz bakım beceri eğitimleri veriliyor. Çocuklarımızı sosyal hayata hazırlayacak dersler ve okuma yazma eğitimi de veriyoruz. Bu güzel günde İlçe Milli Eğitim Müdürümüz  Mahmut Işcan'ın bizlerle olması bizleri ziyadesiyle memnun etti" diye konuştu.

Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan, daha önce de özel eğitim alan öğrencilerle zaman zaman bir araya gelerek konuya hassasiyetini göstermişti.  İşcan'ın ziyaretine Şube Müdürü Mehmet Ali Keleş de eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (