( (

Yunak’ta Atatürk Saygı ve Minnetle Anıldı

Eğitim 11.11.2021 - 11:24, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Yunak’ta Atatürk Saygı ve Minnetle Anıldı

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK , ebediyete intikalinin 83. yıl dönümünde, Yunak’ta özlem, minnet ve saygıyla anıldı.
Yunak’ta 10 Kasım günü saat 9’u 5 geçe hayat, bir kez daha  durdu. Anma programının ilki Hükümet Konağı Meydanı’nda gerçekleştirildi. Yunak Kaymakamlığı ve Yunak Belediye Başkanlığı’nın Atatürk Anıtına çelenk sunumu ile başlayan törende Atatürk'ün  hayata gözlerini yumduğu saat olan 09.05'te sirenlerin çalmasıyla  saygı duruşunda bulunuldu. Türkiye’nin  her yerinde olduğu gibi Yunak’ta da  hayat adeta durdu. Çevredeki araçların sürücüleri kornolarıyla, polis ve jandarma ekip arabaları sirenleriyle  saygı duruşuna eşlik etti. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından  bayrak yarıya indirildi. Anma programı IMKB Yatılı Bölge Ortaokulu Konferans salonunda devam etti.  Yunak Şehit Şevki Akgün Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin  hazırladığı programda şiirler ve çeşitli gösteriler sunulmasının ardından  günün anlam ve önemine ilişkin konuşma yapıldı.10 Kasım Atatürk'ü Anma programına; Yunak Kaymakamı İbrahim İşleyen, Yunak Belediye Başkan Vekili Bekir Coşkun, Yunak Cumhuriyet Savcısı M.Nazlı Okyay, Yunak MYO Müdürü Kadir Öztaş, İlçe Jandarma Komutanı Hüseyin İmren, İlçe Emniyet Amiri Ufuk Başlık, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan,  sivil toplum kuruluş temsilcileri,  daire ve kurum amirleri, askeri erkan, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK , ebediyete intikalinin 83. yıl dönümünde, Yunak’ta özlem, minnet ve saygıyla anıldı.

Yunak’ta 10 Kasım günü saat 9’u 5 geçe hayat, bir kez daha  durdu. Anma programının ilki Hükümet Konağı Meydanı’nda gerçekleştirildi. Yunak Kaymakamlığı ve Yunak Belediye Başkanlığı’nın Atatürk Anıtına çelenk sunumu ile başlayan törende Atatürk'ün  hayata gözlerini yumduğu saat olan 09.05'te sirenlerin çalmasıyla  saygı duruşunda bulunuldu. Türkiye’nin  her yerinde olduğu gibi Yunak’ta da  hayat adeta durdu. Çevredeki araçların sürücüleri kornolarıyla, polis ve jandarma ekip arabaları sirenleriyle  saygı duruşuna eşlik etti. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından  bayrak yarıya indirildi.

Anma programı IMKB Yatılı Bölge Ortaokulu Konferans salonunda devam etti.  Yunak Şehit Şevki Akgün Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin  hazırladığı programda şiirler ve çeşitli gösteriler sunulmasının ardından  günün anlam ve önemine ilişkin konuşma yapıldı.10 Kasım Atatürk'ü Anma programına; Yunak Kaymakamı İbrahim İşleyen, Yunak Belediye Başkan Vekili Bekir Coşkun, Yunak Cumhuriyet Savcısı M.Nazlı Okyay, Yunak MYO Müdürü Kadir Öztaş, İlçe Jandarma Komutanı Hüseyin İmren, İlçe Emniyet Amiri Ufuk Başlık, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan,  sivil toplum kuruluş temsilcileri,  daire ve kurum amirleri, askeri erkan, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (