( (

Yunak LGS'ye Hazır

Eğitim 18.06.2020 - 09:20, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Yunak LGS'ye Hazır

Yunak İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan, 20 Haziran 2020 tarihinde yapılacak olan Liselere Giriş Sınavı (LGS) için tüm hazırlıkların tamamlandığını belirterek "İlçemizde, LGS sınavı için tüm hazırlıklar tamam, her şey hazır" dedi.
Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan, LGS sınavı için ilçede yaklaşık 500 kişinin sınava gireceğini, okulların temizlenip ilaçlandığını ve LGS'ye girecek öğrencilere sınava girmeden önce maske ve dezenfektan dağıtılacağını belirtti. 13 okul 39 salonda yapılacak olan sınavda 138 öğretmen 35 güvenlik görevlisinin görev alacağını ve her bir okula rehber öğretmen görevlendirilmesi yapıldığını belirten İşcan, taşıma kapsamındaki 8. sınıf öğrencilerinin de sınav merkezlerine erişiminin sağlıklı bir şekilde sağlanması için tüm önlemlerin alındığını söyledi. Özellikle tarım işçileri olarak ilçede bulunan ailelere ulaşıldığını ve 32 öğrencinin başvurularının  bu kapsamda  değerlendirilerek yedek salonlarda sınava alınacağını belirten Yunak İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan, sınavın sağlıklı bir şekilde tamamlanması için tüm önlemleri aldıklarını, veli ve öğrencilerin rahat olmalarını istedi. İşcan, Milli Eğitim Bakanlığı, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Yunak Kaymakamlığının talimatları doğrultusunda, 20 Haziran 2020 Cumartesi günü yapılacak olan Liselere Geçiş Sınavı için hijyen, mesafe ve maske konusunda her türlü tedbirin alındığının altını çizerek, sınava girecek öğrencilere başarılar diledi.
Yunak İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan, 20 Haziran 2020 tarihinde yapılacak olan Liselere Giriş Sınavı (LGS) için tüm hazırlıkların tamamlandığını belirterek "İlçemizde, LGS sınavı için tüm hazırlıklar tamam, her şey hazır" dedi.

Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan, LGS sınavı için ilçede yaklaşık 500 kişinin sınava gireceğini, okulların temizlenip ilaçlandığını ve LGS'ye girecek öğrencilere sınava girmeden önce maske ve dezenfektan dağıtılacağını belirtti.

13 okul 39 salonda yapılacak olan sınavda 138 öğretmen 35 güvenlik görevlisinin görev alacağını ve her bir okula rehber öğretmen görevlendirilmesi yapıldığını belirten İşcan, taşıma kapsamındaki 8. sınıf öğrencilerinin de sınav merkezlerine erişiminin sağlıklı bir şekilde sağlanması için tüm önlemlerin alındığını söyledi. Özellikle tarım işçileri olarak ilçede bulunan ailelere ulaşıldığını ve 32 öğrencinin başvurularının  bu kapsamda  değerlendirilerek yedek salonlarda sınava alınacağını belirten Yunak İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan, sınavın sağlıklı bir şekilde tamamlanması için tüm önlemleri aldıklarını, veli ve öğrencilerin rahat olmalarını istedi.

İşcan, Milli Eğitim Bakanlığı, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Yunak Kaymakamlığının talimatları doğrultusunda, 20 Haziran 2020 Cumartesi günü yapılacak olan Liselere Geçiş Sınavı için hijyen, mesafe ve maske konusunda her türlü tedbirin alındığının altını çizerek, sınava girecek öğrencilere başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (