( (

Yunak'a Atanan Kaymakam Kurt Görevine Başladı

22.09.2020 - 12:57, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Yunak'a Atanan Kaymakam Kurt Görevine Başladı

Yunak Kaymakamı Mehmet Erdem Akbulut' un tayininin çımasından sonra bir aydır çevre ilçe kaymakamlarınca vekaleten yürütülen Yunak Kaymakamlığına Fatih Kurt atandı.
21 Eylül 2020 Pazartesi günü itibariyle Yunak'taki görevine başlayan Kaymakam Fatih Kurt'u sabah mescidinde kurum amirleri karşıladı.   Kaymakam Fatih Kurt Kimdir? 1990 İstanbul Üsküdar doğumlu aslen Rize Kalkandereli İlk, Orta ve Lise öğrenimini İstanbul’da tamamlayan Kurt, 2013 yılında Abant İzzet Baysal Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. 2015-2017 yılları arasında TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi (MAM) İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanlığı’nda uzman olarak çalıştı. 9 Eylül 2017 yılında Kaymakam Adaylığı sınavını kazanarak Düzce Kaymakam Adayı olarak göreve başladı. Sakarya ilçesi Ferizli ve Bursa Keles, görevinde Kaymakam Vekilliğinde bulunan Kurt, Bilecik Pazaryeri Kaymakam vekili olarak görev yaptı. Kurt,  son karaname ile Konya Yunak Kaymakamı olarak görevlendirildi.
Yunak Kaymakamı Mehmet Erdem Akbulut' un tayininin çımasından sonra bir aydır çevre ilçe kaymakamlarınca vekaleten yürütülen Yunak Kaymakamlığına Fatih Kurt atandı.

21 Eylül 2020 Pazartesi günü itibariyle Yunak'taki görevine başlayan Kaymakam Fatih Kurt'u sabah mescidinde kurum amirleri karşıladı.

 

Kaymakam Fatih Kurt Kimdir?

1990 İstanbul Üsküdar doğumlu aslen Rize Kalkandereli

İlk, Orta ve Lise öğrenimini İstanbul’da tamamlayan Kurt, 2013 yılında Abant İzzet Baysal Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. 2015-2017 yılları arasında TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi (MAM) İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanlığı’nda uzman olarak çalıştı. 9 Eylül 2017 yılında Kaymakam Adaylığı sınavını kazanarak Düzce Kaymakam Adayı olarak göreve başladı. Sakarya ilçesi Ferizli ve Bursa Keles, görevinde Kaymakam Vekilliğinde bulunan Kurt, Bilecik Pazaryeri Kaymakam vekili olarak görev yaptı. Kurt,  son karaname ile Konya Yunak Kaymakamı olarak görevlendirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (