( (

Yöntem Eğitim Kurumlarında Roman Okuma Programı Ses Getirdi

Eğitim 15.12.2019 - 13:41, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Yöntem Eğitim Kurumlarında Roman Okuma Programı Ses Getirdi

Öğrencilerine yıllık 40 roman okutan ve her hafta ilgili romanlarla ilgili sınav yapıp velilerini bilgilendiren Yöntem Eğitim Kurumlarında, yazar buluşmaları devam ediyor.
Türkiye'nin sayılı yazarları arasında yer alan İrfan Gürkan Çelebi, kolej öğrencileriyle buluştu. Öğrencilerin büyük bir coşkuyla ve saygıyla karşıladığı söyleşide, keyifli anlar yaşandı. Yönetim Kurulu Üyesi ve Türkçe Öğretmeni Özgür Pazarcı,"Okumayan bireylerin özgüvenleri yoktur. Yöntem Eğitim Kurumları olarak biz, sırf reklam olsun diye yazarları okulumuza getirmiyoruz. Biz, önce yazarımızın romanını büyük bir disiplinle ve keyifle okuyoruz. Bununla ilgili sınavımızı yapıp hemen değerlendiriyoruz ve velilerimize tek tek bilgi veriyoruz. Öğrencilerimiz, yazarın karşısına çıkarken donanımlı çıkıyor. Yöntem öğrencisi yazara ne soracağını, nasıl soracağını çok iyi bilir. O yüzden Konya'ya gelen yazarlar Yöntem Eğitim Kurumlarına geldiğinde farkı görür. Ben, Türkçe öğretmeni ve okuma sevdalısı biri olarak okumadığım hiçbir romanı öğrencilerime tavsiye etmem. Tüm yılını 300 - 350 kitap okuyarak ve bunları inceleyerek geçiren biri olarak her Yöntem öğrencisi muhakeme gücü yüksek, lider ve bilinçli olarak yetişecektir” dedi Söyleşiden sonra Yazar İrfan Gürkan Çelebi kitaplarını imzaladı.
Öğrencilerine yıllık 40 roman okutan ve her hafta ilgili romanlarla ilgili sınav yapıp velilerini bilgilendiren Yöntem Eğitim Kurumlarında, yazar buluşmaları devam ediyor.

Türkiye'nin sayılı yazarları arasında yer alan İrfan Gürkan Çelebi, kolej öğrencileriyle buluştu. Öğrencilerin büyük bir coşkuyla ve saygıyla karşıladığı söyleşide, keyifli anlar yaşandı.

Yönetim Kurulu Üyesi ve Türkçe Öğretmeni Özgür Pazarcı,"Okumayan bireylerin özgüvenleri yoktur. Yöntem Eğitim Kurumları olarak biz, sırf reklam olsun diye yazarları okulumuza getirmiyoruz. Biz, önce yazarımızın romanını büyük bir disiplinle ve keyifle okuyoruz. Bununla ilgili sınavımızı yapıp hemen değerlendiriyoruz ve velilerimize tek tek bilgi veriyoruz. Öğrencilerimiz, yazarın karşısına çıkarken donanımlı çıkıyor. Yöntem öğrencisi yazara ne soracağını, nasıl soracağını çok iyi bilir. O yüzden Konya'ya gelen yazarlar Yöntem Eğitim Kurumlarına geldiğinde farkı görür. Ben, Türkçe öğretmeni ve okuma sevdalısı biri olarak okumadığım hiçbir romanı öğrencilerime tavsiye etmem. Tüm yılını 300 - 350 kitap okuyarak ve bunları inceleyerek geçiren biri olarak her Yöntem öğrencisi muhakeme gücü yüksek, lider ve bilinçli olarak yetişecektir” dedi

Söyleşiden sonra Yazar İrfan Gürkan Çelebi kitaplarını imzaladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (