( (

Yöntem, Anlamlı Günde Öğretmenleri Buluşturdu

Eğitim 27.11.2019 - 12:49, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Yöntem, Anlamlı Günde Öğretmenleri Buluşturdu

Yöntem Eğitim Kurumları, Selçuklu yerleşkesinde düzenlediği 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama programında, eğitim kurumlarında görev yapan öğretmenleri buluşturdu.
Yöntem Eğitim Kurumları Selçuklu yerleşkesinde düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama programına; öğretmenlerden oluşan Yöntem Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Özdemir, Yönetim Kurulu Üyesi Özgür Pazarcı, Serdar Akar, Oğuzhan Gündüz ve Emrah Yıldız’ın yanı sıra, öğretmenler, öğretmen eşleri, okul müdürleri katıldı. Programda konuşan Yöntem Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Akar,“ BugünCumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK' ün 24 Kasım 1928 yılında ‘Başöğretmen’ unvanını alması nedeniyle 24 Kasım gününü Öğretmenler gününde birlikteyiz.  Sizler gibi öğretmenlerden oluşan yönetim kurulumuz adına programa katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Hepinizin bildiği gibiYöntem Eğitim Kurumları, 20 yıldır eğitimin her kademesinde emek vermiş beş öğretmenin bir araya gelerek kurduğu bir Öğretmen Kuruluşudur. Siz değerli öğretmen arkadaşlarımızla birlikte Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, içinde yaşadığımız yüzyıla yakışır eğitim ve öğretim faaliyetleri alanında uluslararası standartlara uygun; yabancı dil, teknoloji, bireysel ve sosyal gelişim alanlarında yeterli donanıma sahip öğrenciler yetiştiren ve onlara özgün bireyler olduklarını fark ettirerek hayata hazırlayan eğitim kurumlarından birisiyiz. Bugüne kadar verdiğiniz katkıya ve emeklerinize teşekkür ederek, öğretmenler gününü kutluyorum” dedi.  
Yöntem Eğitim Kurumları, Selçuklu yerleşkesinde düzenlediği 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama programında, eğitim kurumlarında görev yapan öğretmenleri buluşturdu.

Yöntem Eğitim Kurumları Selçuklu yerleşkesinde düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama programına; öğretmenlerden oluşan Yöntem Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Özdemir, Yönetim Kurulu Üyesi Özgür Pazarcı, Serdar Akar, Oğuzhan Gündüz ve Emrah Yıldız’ın yanı sıra, öğretmenler, öğretmen eşleri, okul müdürleri katıldı.

Programda konuşan Yöntem Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Akar,“ BugünCumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK' ün 24 Kasım 1928 yılında ‘Başöğretmen’ unvanını alması nedeniyle 24 Kasım gününü Öğretmenler gününde birlikteyiz.  Sizler gibi öğretmenlerden oluşan yönetim kurulumuz adına programa katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Hepinizin bildiği gibiYöntem Eğitim Kurumları, 20 yıldır eğitimin her kademesinde emek vermiş beş öğretmenin bir araya gelerek kurduğu bir Öğretmen Kuruluşudur. Siz değerli öğretmen arkadaşlarımızla birlikte Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, içinde yaşadığımız yüzyıla yakışır eğitim ve öğretim faaliyetleri alanında uluslararası standartlara uygun; yabancı dil, teknoloji, bireysel ve sosyal gelişim alanlarında yeterli donanıma sahip öğrenciler yetiştiren ve onlara özgün bireyler olduklarını fark ettirerek hayata hazırlayan eğitim kurumlarından birisiyiz. Bugüne kadar verdiğiniz katkıya ve emeklerinize teşekkür ederek, öğretmenler gününü kutluyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (